RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

conecto

Citat: shef  u Svibanj 05, 2010, 12:52:25
U Citeu idu Cummins ili DAF od 250 Ks ili DAF od 310 KS.

Citat: tramvajac 92  u Svibanj 05, 2010, 15:07:37
Hm ako je unutra 310 ks sudeći po MANu na brijegu..
Treba se provozati!

Osim toga Citea je jedan od najlakših (ako ne najlakši) bus u toj klasi, još lakša od MAN Lions City koji je pak oko tonu lakši od Citara.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Bari

Za one koji neznaju, ovo je prometni ured od Autotroleja

KREPAT MA NE MOLAT !

mivano

http://www.novilist.hr/Vijesti/maturanti-zaposjeli-korzo.aspx

samo dio članka za nas bitan:

Nastradala dva autobusa

Ono što si generacije maturanata iz samo njima znanih razloga već godinama stavljaju na popis tradicijskih običaja koji se za posljedni dan nastave odrađuju razbijanje je autobusa, a taj običaj nije zaobišao ni jučerašnje slavljenike na čijoj su se meti našla dva autobusa Autotroleja. Naime, slavljenici su zadovoljstvo našli u razbijanju stakla na autobusu koji je vozio na liniji 1, te u uništavanju rasvjetnih tijela autobusa linije 32.

SARI

Meni to baš nikako nije jasno... >:( U čemu je fora s tolikom agresivnošću? Mi smo se na zadnji dan škole samo napili... ;D ko je još imao vremena razbijati bilo šta? Zašto? Zašto trošiti novce na jaja i brašno koje ćeš bacati po gradu kad umjesto za paket jaja možeš kupit cugu? :-\

mivano

Citat: SARI  u Svibanj 19, 2010, 09:07:28
Meni to baš nikako nije jasno... >:( U čemu je fora s tolikom agresivnošću? Mi smo se na zadnji dan škole samo napili... ;D ko je još imao vremena razbijati bilo šta? Zašto? Zašto trošiti novce na jaja i brašno koje ćeš bacati po gradu kad umjesto za paket jaja možeš kupit cugu? :-\
čuj, treba bit balkanac i pokazat to  >:(

Bari

Ovako je izgledao 466 na liniji 1. Cure su stvarno bile nepodnošljive, zviždile su od Plumbuma do Fiumare konstantno.
KREPAT MA NE MOLAT !

Ruske

ZGAZITI SVE TO!

SaNjIn

:D hehehe nemoj mi ovu prvu desnu to mi je malo dalja suseda.. ;D

MAKI

ček ja sam negdje pročitao da su razbili 3 busa
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Bari

Ajmo malo pogađati, gdje je ovo slikano?
KREPAT MA NE MOLAT !

Ruske

neboder ispod krimeje, pogled na most ispod kojeg je stara pruga...bus stoji taman na rubu nagiba preko kojeg volim proc sa 100kmh i vise >:D

Bari

Citat: Ruske  u Svibanj 22, 2010, 18:06:35
neboder ispod krimeje, pogled na most ispod kojeg je stara pruga...bus stoji taman na rubu nagiba preko kojeg volim proc sa 100kmh i vise >:D

Tako je! Sve si objasnio. Mislim da je bio 721.
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Citat: Ruske  u Svibanj 22, 2010, 18:06:35
......bus stoji taman na rubu nagiba preko kojeg volim proc sa 100kmh i vise >:D

Naravno, u smjeru grada, jer za gore nemaš čim

Ruske

oces se kladiti? ako hoces mogu ti i demonstrirati...samo naravno kad nema auta do semafora gore.
prodem S zavoj kod pruge sa 120, pa do gore sigurno ne izgubim 20kmh, nego i dobijem nesto...

Boki651

Dobro je, sve dok se ne zaletiš sa 120 i ne ostaneš u njemu ili ne ubiješ nekoga, a onda će biti kasno.
Niste mi jasni ti i takvi kao ti, što mislite da ste veće face, ako po gradu vozite ko manijaci i dokazujete se?
NHF, ali za mene nije normalno ići tolikom brzinom uz Piramidu.
Eno ti brate automotodrom Grobnik pa vozi do krajnjih granica, dok se auto ne raspadne.