RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Ruske

ja po gradu ne vozim kao manijak, nego samo od piramide na gore KAD NEMA NIKOG NA CESTI potegnem do vrha uspona, do tamo di je citaro snimljen, nesto mi neda mira tamo, tih par stotina metara, jednostavno obozavam te zavoje i taj uspon...

a jednostavno auto mi je takav da se da proc jos brze bez ikakve opasnosti, ali sam ja taj koji se ne usudi...

kico101

Citat: Ruske  u Svibanj 22, 2010, 18:06:35
pogled na most ispod kojeg je stara pruga
Kakva stara pruga? Stara je, ako ćemo tako gledati, i ona što vodi na kolodvor, a ovo je pruga za Brajdicu. ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Ruske

pruga koja ide od stanice pecina prema trsatu i prolazi ispod njega...kako ja znam ne koristi se vec puno godina

kico101

Citat: Ruske  u Svibanj 23, 2010, 01:07:30
pruga koja ide od stanice pecina prema trsatu i prolazi ispod njega...kako ja znam ne koristi se vec puno godina
Ne mogu vjerovati da netko tko živi u ovom gradu duže od mjesec dana ne zna nekoliko osnovnih stvari gradske infrastrukture. Pruga o kojoj govorimo, itekako je aktivna i elektrificirana poveznica kolodvora Sušak-Pećine i Brajdica, te je prvenstveno namjenjena za teretni promet kontejnera. Pruga ne ide prema Trsatu, već se radi o zavojnom tunelu čiji je ulaz na Krimeji ( na cca 45 mnm ), a drugi na Brajdici ( na 3mnm ), a izgrađen je iz da se poveže kolodvor Brajdica sa ostatkom Hrvatske ( u tadašnjoj jugi ), a da se ne mora ići preko Italije, koja je bila preko Rječine.
Žao mi je što sam morao oftopičariti, ali ovo, očito treba reći. :(

Ruske

meni je tata pricao kad sam bio jos mali, da ta pruga ide ispod trsata, i da oni "dimnjaci" ispred parka heroja, malo nize, prema ulazu u groblje, da su to odusci od te podzemne pruge...i vec tad se nije koristila...e pa onda ako on nije znao, nemogu znat ni ja...budem ja to provjerio jos...ali ako je tako kako kazes ti, onda hvala na informaciji

Shole

Naravno da se koristi, na koju foru bi se inače kontejneri sa teminala Brajdica vozili vlakom prema Zagrebu ?  A osim toga, prije 3,4 godine (izgradnja garaže Zagrad) korištena je i za putnički promet i njom su vozili vlakovi Rijeka-Zagreb

LuckyLooser

bus stoji taman na rubu nagiba preko kojeg volim proc sa 100kmh i vise >:D
Odakle uzmeš zalet? Sa Žabice?
a onda ovo:

Citat: Ruske  u Svibanj 23, 2010, 00:47:42
ja po gradu ne vozim kao manijak

a jednostavno auto mi je takav da se da proc jos brze bez ikakve opasnosti, ali sam ja taj koji se ne usudi...
Sa kramom koja je starija od tebe. ;D Dok je ovakvih, crnoj kronici u Novom listu neće falit materijala. ::|

Citat: Ruske  u Svibanj 23, 2010, 01:07:30

Sve ovo treba ući u anale forumske gluposti. ;D ;D ::| ::|

Ruske

Citat: LuckyLooser  u Svibanj 23, 2010, 09:20:21
bus stoji taman na rubu nagiba preko kojeg volim proc sa 100kmh i vise >:D
Odakle uzmeš zalet? Sa Žabice?
sa stanice na piramidi, od tamo na gore...

Citat: LuckyLooser  u Svibanj 23, 2010, 09:20:21
Sa kramom koja je starija od tebe. ;D Dok je ovakvih, crnoj kronici u Novom listu neće falit materijala. ::|
4 god mlada "krama" molim lijepo :D
i vec sam napomenuo da ne divljam kroz grad, dok me nesto pukne tih par stotina metara, naravno kad nema auta...za sve ostalo tu je staza 8)

ikar

Citat: Ruske  u Svibanj 22, 2010, 23:45:40
prodem S zavoj kod pruge sa 120, pa do gore sigurno ne izgubim 20kmh, nego i dobijem nesto...

Malo mi je nevjerojatno da pod prugom se može proć sa 120. Pa tamo si sa 80 i kraćenjem zavoja na ivici!

Ruske

kako s kojim autom...evo kad nabavim GPS mjerac onda cu snimiti, uglavnom preko 100 se da proc bez beda...120 sam samo jednom...

Ruske

Citat: Boki651  u Svibanj 23, 2010, 00:42:32
Eno ti brate automotodrom Grobnik pa vozi do krajnjih granica, dok se auto ne raspadne.

ovo sam tek sad vidio, pa da odgovorim: u planu mi je ic voziti track day na grobniku, a do tad postoji avionska staza, ravnina 1,8km gdje se cesto ispuhavamo ;D

i da, zasto bi se auto raspao? pa neces ic tamo sa nekim prdekalom od 50-70 konja, bez dobrog ovjesa, bez dobrih kocnica, a ako imas to sve u redu, ne vidim zasto bi se auto raspao...

roki_actros

GTT Je to..Mora to i brze da prodje bez da se makne od asfalta...
The King Of The Road Mercedes Actros !

http://projekt5.ba

kico101

Shole

Sad će angažirat Škrleca ili Kostića, koje će btw platit HDZ, i oni će angažirat vještaka koji će onda utvrđivat da se prilikom meditiranja ipak može nekog za cice uhvatit. U busu. Pa će se žalit jedni pa drugi i tako narednih 10 godina.