RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

conecto

Ma ovo je trebalo stavit u crnu kroniku jer je očito kriv vozač busa. Inače ostali vozači puno ljepše voze kad ljudi meditiraju tokom vožnje. A kako vaši busevi u Rijeci nemaju zračne jastuke čovjek se morao snaći uslijed naglog kočenja s onim što mu je bilo na raspolaganju.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Ive

Oko 11 kod samačkog hotela 3. maja viđen prazan 705 kako ide u smjeru Opatije. Nisam vidio što je pisalo na prednjem displeju, a na stražnjem je bio onaj busić.

shef

On i 598 voze djecu u HKD.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

MAKI

tocno voze djecu iz skole Rikard Katalinić Jeretov  na predstavu
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Bari

Da vas vidim, koliko je autobusa vidljivo na slici?  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

7 ili 8 (ako je ono kod Pallazza Modella bus u skretanju)

Bari

Citat: ikar  u Svibanj 25, 2010, 21:02:35
7 ili 8 (ako je ono kod Pallazza Modella bus u skretanju)

Tri u prvom planu, zatim dva na semaforu i još dva u pozadini. Dakle 7. Znao sam tko će odmah pogoditi  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

dragec52

http://www.dhmz.htnet.hr/prognoza/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14317

Skrećem pažnju vozačima da za par dana u Rijeci može pasti snijeg.

ikar

Hahaha, ipak mislim da se radi o grešci na meteo.hr  ;)

kico101

Boki, ča to Mikec-Picek i ostala ekipa delaju? ;D ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Čapku si zaboravio  :P Hehe, i ja se pitam, ali se ne obazirite na to, sedmodnevna prognoza DHMZ-a uopće nije vrijedna komentara. Često znaju uletit snjegovi i na +20 ;D

Oni kažu da je ta prognoza izravan rezultat prognostičkog modela, samo ne znam koji to prognostički model daje snijeg na 15°C.
Snijeg će padat jedino ako Rijeka preseli na Zavižan.

Zato čitajte prognozu na RW i nema zabune. ;D

dragec52

Dragi moji, nitko nije niti pomislio da će padati snijeg, ali je simpatićno kako se ta ikonica pojavila. Ja sutra roštiljam u Medveji u kampu i neka PADA SNIJEG  i zamete Kvarner ali ja ne odustajem. hahahahaha ;D ;) ::|

ikar

Krenulo je s penzionerskim kartama. Danas kontrola pojačano radi i u kontroli su i zaposlenici iz uprave, ureda, remonta. Nemojte se iznenaditi ako vas neko u civilu pita kartu.

zvone16

danas ljepo 650 mjenjao 649 i sole skoro izbacio 2 penzica jer nisu htjeli kupit kartu
ZvoneXp

mivano

Evo jedno malo neobično pitanje:
Koja sve kola imaju ploču sa svojim garažnim brojem (znam da je imao 562, a i 603 je imao - ne znam gdje je nestala) ?