RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Shole

Čuj, to što ti misliš da je tebe lako upamtit te ne oslobađa obaveze da pokažeš kartu. On ima svako pravo tebe pitat kartu na uvid makar se ti vozio sjim svaki dan svih 5 krugova i za amo i za tamo.  Ali ovo drugo se u potpunosti slažem s tobom.  Sljedeći put mu samo odbrusi da ti imaš kartu a da će mu ju drage volje pokazat onda kad ju pokažu i cigani

Boki651

Ma neda mi se s njim prepucavat još, ionako je stalno nabrijan na ostale putnike, uvijek nešto pametuje, ali kad spomenuti Brazilci dođu,zaboravi da je ulaz na prednja vrata (tj.uopće ih ne otvara), otvorio bi i bunker da može.

BARCODE

Dečki moji pa zar je uopće potrebno o tom čovjeku raspravljati  >rigoleto< ako postavlaš neke standarde morš ih se i držati!
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

peron24

Može li mi netko reći u kakvom je danas stanju Autotrolejev TAM  269 A 119 iz 1990g? reg. RI 682 CJ
Prošle godine je vozio Armadu na utakmicu u Šibenik,pa se čudim zašto puštaju tako staro vozilo na tako dalek put,barem je Rijeka poznata po dobrim autobusima ;)

Shole

Ti busevi idu i u Vukovar i u Osijek i u Split.  Stari jesu, al su dobro održavani i u odličnom su stanju, osim što im motori dosta ulje troše i dime.  Ne daju namjern Lion's Regio za Armadu zato jer se džabe voze i niko ne plati tu vožnju i još uz to naprave unutra štete, a lakše je pokrpat TAM-a nego novi Regio koji mora ić djecu vozit odma drugi dan, dok ovog može mjenjat bilo koji rezervni

Ruske

danas sam se vozio u 661, sad neznam ili imam dojam da odlicno vuce, ili je sofer malo zivlje vozio...ali nekako mi i motor malo malo drugacije zvuci od ostalih...najvj jer je propustio puno smjena dok je bio na popravku, pa je motor "bolji" sa manje km...neznam, ali uzivao sam u voznji bez cvrcaka, lupetanja i slicno, a i bome u lijepom potezanju uz kumicicevu u 4. brzini...

Ive

Jučer je u Klani održano natjecanje vozača tegljača u sklopu proslave Rokove. Logističku podršku natjecanju dao je i Autotrolej posudivši naprave za testiranje vozačkih sposobnosti(procjena visine, širine i duljine tegljača, precizno zaustavljanje, itd.), a suci za pojedine testove su bili vozači našeg javnog "gradskog i prigradskog" prijevoznika. Naprave i dio sudaca dovezao je i odvezao 584.

Bari

Autotrolejova simpatična glasnogovornica upravo je bila na vijestima RTL-a  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Bari

Citat: Shole  u Kolovoz 18, 2010, 20:56:10
i šta kaže ?

Bio je prilog o ZET-u i velikom minusu na njihovom računu pa su novinari provjerili kakvo je stanje kod nas i ko se kod nas vozi besplatno
KREPAT MA NE MOLAT !

mivano

molio bih da se vrate zavjese u 644  >:(

Shole

Zavjesa nema u nijednom autobusu !!!!

Berlingo

Kao prvo i osnovno ja vas svih molim da ne padnete sad svi s nogu sto je Berlingo objavio nesto pod rijecki dio foruma. Berlingo je ipak fer osoba i neka se javi neko na ovom forumu da je u konfliktu s njime.
Ovako vise ne ide. Rodjen sam tu, volim (obozavam) svoj grad.Volim i autobuse svog grada,(imao sam strasnu privilegiju kao klinac za tako nesto)i gledam uvijek pomoci ako se moze. Tu posebno zahvaljujem kolegi Bariju i kolegici Mirti na pomoci i sta su objavljivali moja zapazanja sta su bila bitna za ovaj forum. No na zamolbe nekih moderatora, nekih clanova foruma i nekih clanova koji imaju moj broj mobitela i salju mi poruke ja sam se odlucio vratiti. Smatram da je ovo pametna odluka iako se to nekim ljudima sta imaju fakultet (moja ga zena ima ali hvala Bogu ne radi u Autotroleju)i cine nekakvo rukovodstvo gradskog prijevoznika nece svidjati. Posto znam da oni prate ovaj forum ja cu im samo poruciti da cu ih uvijek prati jer su nesposobni. Neki kazu da je Armada saka jada. Oni su ta saka, oni su sramota ovog grada.
Svim vozacima Troleja bi pozelio puno uspjeha u radu. Kad sjedim pred kokosinjcem je vidljivo da me vecina kuzi tko sam i onda pojedinci mjenjaju  nacin voznje. Cemu? Mene se ne morate bojati jer ja tu nisam da pisem protiv svojih kolega. Cak i ako ima nesto ja cu to presutiti. Buduci da sam saznao da pojedinci vole "Niksicko", evo vam je u kokosinjcu, ako vam se posreci mozda vam je i Berlingo plati. Samo vi dodjite.
Eto, to je to. To je moj povratak. Ako sam nekog povrjedio tu su moderatori pa neka brisu. Ako opet lanem nesto za moj dio grada koji je najzapusteniji, opet su oni tu pa neka brisu. Imam nesto slika starih par tjedana. Zato molim kolegu Barija da zaboravi te slike koje sam mu nocas poslao. Morat cu ih ipak ja objaviti, ali sad mi se stvarno neda. Biti ce veceras.

Shole

i dobro došao na natrag.

Berlingo

Ajmo ekipa, gdje je 102 parkiran? Kolega Kico sigurno zna. Trazim ime naselja.