RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Ruske

negdje marinici?

MAKI

bezjaki trampov breg tako nekako
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Berlingo

Jako blizu. Ali nije. Jucer je taj prije onog pljuska vozio na 20A. A veceras tamo parkiran 107! Mislim da vi iskusniji morate malo pomoci.

BARCODE

Mislim da je naselje Pletenci cesta kojom možeš doći od okretišta linije 7 prema okretištu linije 7A negdje na pola puta.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Ruske

na drugom forumu vidim zanimljivi komentar:

Citat:Što su počeli buseve ćunirati  :D  
Malo spuh i te stvari, u živo izgleda puno bolje!

Berlingo

Citat: BARCODE  u Rujan 09, 2010, 22:37:54
Mislim da je naselje Pletenci cesta kojom možeš doći od okretišta linije 7 prema okretištu linije 7A negdje na pola puta.
Ja sam jos jucer vidio odgovor i malo pustio vremena. Muk, tisina. Svaka cast. To su Pletenci. Evo i 107 na istom mijestu.

Boki651

Mene je sram, živim tu u blizini a nisam skužio gdje je snimljen.

Baš je dobar onaj "remus" na švabi. ;D

Berlingo

A sta sve vidite, neznam tko bi s vama na kraj. Jako zanimljiv detalj. Svaka cast.
A taj 107 mi nije jasan. Jos uvijek nemam nikakve potvrde da je vidjen na bilo kojoj liniji. Kad je tu parkiran 102 gotovo uvijek se pojavi drugi dan na 20A. Znam samo da je u 2 navrata 107 vozio bocare Marinica ili Marcelja. Tako nekako. Taj sta ga je vozio ga je jako hvalio.

BARCODE

107 je noviji model Renaultovog Minibusa u većini slučajva služi za izvanredne prijevoze zato ga se rijetko može vidjeti na nekoj od linija.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Ruske

danas je sofer na 6ici ispred tehn. faxa u smjeru krnjeva prestigao cijelu kolonu po suprotnom traku dok je svima bilo crveno svjetlo...ja sam ostao zacuden, a mogu misliti kako je bilo ljudima u busu, dvije trake pune svi u koloni cekaju semafor, a on lijepo po trecoj suprotnoj traci prelazi i skoro se motor iz suprotnog smjera zabio u njega, rastrubio se a sofer samo prode i to je to...jos sam ja razmisljao proc na crveno posto su auti iz grada stajali a ovi sa podmurvica su tek kretali...drago mi je da nisam presao jer bi mu jebao sve zivo...kakav je samo to preksraj, sa busom od 18m sa 50 ljudi unutra proc suprotnim trakom i na crveno uc u ulicu i riskirajuci sudar sa vozilima iz suprotnog smjera!!! zanima me ako ce biti koje sankcije, ako ga je tko od putnika prijavio...

jedan_019

A dobar je, svaka mu čast :)

Citat: Ruske  u Rujan 13, 2010, 14:00:05
...jos sam ja razmisljao proc na crveno posto su auti iz grada stajali a ovi sa podmurvica su tek kretali...

Kakav bi to tek bio prekršaj  :-X

BARCODE

U ovom slučaju putnici bi bili ugroženi jedino da sa suprotne strane naletio šleper. Često puta putnici u autobusu i neprimjete čudne aktivnosti vozača.
Sankcije kakve sankcije ništa se nije dogodilo nitko nije stradao. Jedino da je u tom trenutku tamo bila prometna policija i to primjetila. Kakvih sam sve ja ugrožavanja sigurnosti prometa od strane malih auta,pješaka,motorista i skuterista nagledao tri dana bi o tome mogao pisati na  forumu. Ako netko vidi da je to isto napravio vozač autobusa svi se dižu na zadnje noge. Slažem se da nije u redu raditi prometne prekršaje,ali ja uvijek polazim prvo od sebe. Davno davno prije nas je rečeno tko je bez grijeha neka prvi baci kamen.

Ruske

pa istina, ali ovo je bilo neznam, nezamislivo na tom mjestu u tom trenutku...jako cudno...sva sreca da nisam isao pretrcavati cestu kako mi je bilo palo na pamet par sekundi prije

Boki651

Da, samo što je sada ugrozio živote putnika, ništa strašno zar ne? Šta se on ima junačiti, ako svi stoje s malim autima u koloni, zašto bi to i on radio? Poznam dosta vozača i uvijek ih branim, kada ih ljudi za nešto bezveze optužuju ali ovakav čin nema opravdanja.