RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

ikar

Citat: MAKI  u Listopad 10, 2010, 20:29:41
slazem se  ide najbolje od autobusa te serije  to tvrdim definitivno

Očito nisi isprobao 601 ;)

Berlingo

Znam da je malo starije, ali meni se cini da nije bilo na forumu. Molim da se obrise ako je.

Shole

Dobar dobar !!  Kad već voliš tolko kopat po tom Jubitu onda se potrudi nać Putokaze i 521 u spotu, a možeš  i MC Buffalo (švercanje u busu, ili tako nešto iz devedesetih) sa hrpom starih buseva na Školjiću

Berlingo

A nisam ti ja svaki dan raspolozen za to. Na mene moras cekati mjesecima, kako mi sine. Ajde forumasi, ispunite zelju cjenjenom kolegi!

mivano

Jučer oko 15h viđen 702 na nizbrdici poslije Lokve kako se spušta, a na displeju "5 Drenova". Pretpostavljam da se vozač išao okrenuti na Lokvu zbog problema na groblju. (Unutra NISU bili mehaničari.)
btw: Jedan gradski vozač počeo raditi u 649. Dakle, prešao u prigrad. Zanima me da li se postigla kakva racionalizacija ovim mjenjanjem tablica?

ikar

Citat: mivano  u Listopad 19, 2010, 13:13:14
Jučer oko 15h viđen 702 na nizbrdici poslije Lokve kako se spušta, a na displeju "5 Drenova". Pretpostavljam da se vozač išao okrenuti na Lokvu zbog problema na groblju. (Unutra NISU bili mehaničari.)
btw: Jedan gradski vozač počeo raditi u 649. Dakle, prešao u prigrad. Zanima me da li se postigla kakva racionalizacija ovim mjenjanjem tablica?

Od 1.10. su cca 5 vozača prešli iz gradskog u prigradski promet (i 2 obratno). Po novim tablicama potrebno je dnevno 7 autobusa manje i sadrže 5 smjena manje!

Ive

Na portalu Novi list ima članak o novom filmu riječko-zagrebačke redateljice Tanje Golić. Film govori o muško-ženskim odnosima i snimat će se na raznim lokacijama u Rijeci.
Ono što je za nas zanimljivo je da je za snimanje nekih scena autobus ustupio Autotrolej, a sama redateljica je rekla da im je ponuđen na izbor bilo koji autobus iz voznog parka Autotroleja te da su oni odabrali zglobni s drvenim stolicama.
Je li bio kakav casting u garaži?  :)

SaNjIn

Jučer je jedan od Citara G pičio prema Šopu u Matuljima..slika nažalols nije uspjela ali je šole došo u Matulje taman kad je najveća gužva pa je moro i dosta manevrirat tamo oko parkiranih auta na cesti..strašno..

Ruske

499 je mrtav...u busu nije bilo preko 20 ljudi, a on se penje uz kumicicevu u 2. (barem mislim da je 2., jedino da nije krenuo iz 2., pa je bila 3. uglavnom isao ne 20 na sat...)

bila je 1. dolje lijevo, 2. gore sredina (jedino da nije to 3. a ne 2.)

Berlingo

Da li se moze uci u garazu? Moze i to na legalan nacin! O pojedinostima nebi.

Shole

Kakve to sad ima veze s bilo čim?  A ako nemas namjeru rec cemu onda uopce to spominjes

Berlingo

Cuj, jesam li dobro sastavio, vjerovatno nisam. Sve je bilo na brzinu napisano. Nakon tolikih godina vidio sam garazu iznutra i to mi je bio poseban dozivljaj. Nisam izdrzao i morao sam se pohvliti. A ako je bilo toliko lose onda pobrisi. Nisam nikad za to radio probleme pa necu ni sad.

mile

Jučer (1.11),  oko 15.25 viđen 654 na stanici na potoku u smjeru grada prazan sa srednjim vratima otvorenima, iza njega policijski kombi s rotirkama upaljenim. Nisan vidija ni vozača, ni pandure, bija san u prolazu, u 6ici. Jel se za što je bilo?

conecto

Citat: Berlingo  u Studeni 01, 2010, 23:10:01
A ako je bilo toliko lose onda pobrisi. Nisam nikad za to radio probleme pa necu ni sad.

??? ??? ???

http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=390.585
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Citat: conecto  u Studeni 02, 2010, 08:50:42
Citat: Berlingo  u Studeni 01, 2010, 23:10:01
A ako je bilo toliko lose onda pobrisi. Nisam nikad za to radio probleme pa necu ni sad.

??? ??? ???

http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=390.585
Meni se prvenstveno brisu slike i jedino sam na to mislio. I prosli tjedan mi je obrisana slika od ATR-a i nisam ni rijec zucnuo. Ovdje je ( mislim na jucer) nesto drugo, zeznuo sam tekst. To je sve. Pa ako nekom smeta neka sve pobrise, necu raditi probleme.