RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

421

Citat: Mirta  u Studeni 13, 2010, 17:36:20

Mislim da je stvar u tome da jedan loš primjer ostavlja jači dojam nego li sto dobrih. Bilo bi nepravedno reći da su ,,normalni" putnici rijetkost, ali vozačima podignu tlak oni ,,posebni" i njih pamte.
Dodao bih: ali vozačima i putnicima podignu tlak oni ,,posebni" i njih pamte.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tony_ri

Klub gimnazijalaca Ivan Merz PSHG, Zdrug katoličkih skauta Riječke nadbiskupije, Udruga 128. brigade HV-a Sveti Vid Rijeka, KN HNK Rijeka ARMADA poziva vas da 16. studenog obilježite Dan sjećanja na Vukovar. Pozivamo sve Riječane i Riječanke da mirno i dostojanstveno dođu u Vukovarsku ulicu od kuda će krenuti mimohod građana u 19.30 sati. Povorka domoljuba će se na Mostu branitelja susresti sa oko 500 sušačkih gimnazijalaca koji će prethodno sudjelovati u programu (svjedočenje branitelja Vukovara, heroja: Zoran Šangut, Damir Radnić, Nenad Gagić, Irena Kačić - ubijeni joj suprug i sin). Na Mostu hrvatskih branitelja će molitvu predvoditi kancelar Riječke nadbiskupije msgr. Nikola Imbrišak u 20 sati. Nakon polaganja svijeća skup će se u miru i dostojanstvu razići svojim domovima.

421

U ZG se pale svijeće  ulicom grada Vukovara, hoće li možda tako biti i u RI?
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tony_ri

tako je svake godine, pa nema razloga da ne bude i ove
ovo je 2 dana ranije jer gosti iz vukovara nemogu taj dan,uz ovo radi se i mural na Vukovarskoj ulici malo iznad učeničkog doma i interventne policije

421

Nadam se da ćeš poslikati događaj  i objaviti na stranicama foruma jer naš službeni fotograf Berlingo je  službeno spriječen.

tony_ri

bit ce slika,bez brige,ako s eja ne sjetim slikat ili ako mi ne uspiju jer cu slikati mobitelom znam od koga cu nabaviti

tony_ri

slike kao što sam i obećao

mural/grafit u vukovarskoj

kvalitetnije slike kad nabavim ili se sjetim uzeti digitalac pa slikati

tramvajac 92

Evo zašto ne bi ovako grafiteri oslikali i neku staničnu kućicu? Jer je ovo umjetnost a umjetnost treba cijeniti zar ne?

erobuss

Citat: tony_ri  u Studeni 16, 2010, 14:44:44
slike kao što sam i obećao

mural/grafit u vukovarskoj

http://img338.imageshack.us/img338/5496/17520852.jpg
http://img577.imageshack.us/img577/1943/28394118.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/4198/73904563.jpg

kvalitetnije slike kad nabavim ili se sjetim uzeti digitalac pa slikati

Bravo Rijeka!!! Nadam se lijepom vremenu u četvrtak i dobrim fotkama iz Vukovara  :)

shef

Da malo presiječem ovaj prigodni off-topic iz prethodnih postova...

Dobio sam informaciju da je vozač iz prethodnih postova dobio otkaz ugovora o radu.
Da, vremena su takva, još jedna obitelj na bubnju zbog izrečenih riječi, ma kakve da su bile, nije bilo vrijedno...
Žao mi je.

Nadam se da će gospođa novinarka sada mirnije spavati.
No, slijedom jednog današnjeg događaja iz crne kronike s Turkova, nisam siguran da ni njoj neće trebati tablete za umirenje...

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

jesrib

pročito sam portal danas.hr i moram reči da su veoma pristranski!!! u članku je zapisana samo izjava pomenute gospođe, nema izjave svjedoka, nema izjave vozača... kako može jedan medij biti tako pristranski i osuditi nekoga a da ga i nepita o situaciji koja se desila???vjerujem da postoje i dobre i lose stranke i ako ne ugodiš stranki, odma šalju prijavu i eto ti šefa iznad glave! ako ne ugodiš zahtjevu agencije, opet ti visi prijava iznad glave da si neprijatan i nekulturan sofer, da nisi htijo voziti po programu...kako god da okreneš,vozač je uvijek kriv!!! u ovom primjeru potpuno podupirem kolegu i čudim se gdje je tu firma da ga zaštiti??? pozivam gospođu, neka dođe i provede jedan radni dan u busu po njenom odabiru i neka na kraju komentira... i vjerujte, da nijedan kolega, koji radi ovaj poso sa emocijama neče raditi u štetu firme!!! jer da nema emocija i da sve zavisi od para, mnogi bi davno napustili...
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

ikar

Citat: shef  u Studeni 16, 2010, 16:53:27
Dobio sam informaciju da je vozač iz prethodnih postova dobio otkaz ugovora o radu.
Da, vremena su takva, još jedna obitelj na bubnju zbog izrečenih riječi, ma kakve da su bile, nije bilo vrijedno...
Žao mi je.

Krajnje je vrijeme da se vozači ustanu i prestanu dozvoljavati svakavoj stoci da ih je*u na sve strane. Nije da branim vozača, pogriješio je što je izrekao to što već ja, ali niko se ne postavlja u njihovu situaciju. Npr. jučer sam u samo jednom krugu na gradskoj liniji vidio nekoliko situacija di bi ja (a vjerujem i velika većina ljudi) napravila neki "ispad".

Ruske

odlicne slike...vidio sam iz busa decke dok su crtali...

i odgovor tramvajcu: ako oslikaju kucicu tu kod mene na okretistu, kladim se da nakon nekog vremena "kad dosadi" da bi bila isarana...ipak ovo nije centar, a i ima puno "huligana" u mom kvartu koji zive u svom svijetu

Shole

Svaka čast Vukovaru,  al trenutno na ovom riječkom podforumu imamo kud i kamo ozbiljniju temu za rješit !!!!

BARCODE

Citat: nered beg  u Studeni 16, 2010, 19:22:01
pročito sam portal danas.hr i moram reči da su veoma pristranski!!! u članku je zapisana samo izjava pomenute gospođe, nema izjave svjedoka, nema izjave vozača... kako može jedan medij biti tako pristranski i osuditi nekoga a da ga i nepita o situaciji koja se desila???vjerujem da postoje i dobre i lose stranke i ako ne ugodiš stranki, odma šalju prijavu i eto ti šefa iznad glave! ako ne ugodiš zahtjevu agencije, opet ti visi prijava iznad glave da si neprijatan i nekulturan sofer, da nisi htijo voziti po programu...kako god da okreneš,vozač je uvijek kriv!!! u ovom primjeru potpuno podupirem kolegu i čudim se gdje je tu firma da ga zaštiti??? pozivam gospođu, neka dođe i provede jedan radni dan u busu po njenom odabiru i neka na kraju komentira... i vjerujte, da nijedan kolega, koji radi ovaj poso sa emocijama neče raditi u štetu firme!!! jer da nema emocija i da sve zavisi od para, mnogi bi davno napustili...
Dragi moj kolega u potpunosti se slažem sa tobom o svemu što pišeš. Ja uvjek volim reći: "tko god želi može uzeti autobus voziti ga iz točke A prema točki B kroz grad i istim putem se vratiti natrag bez putnika i stajanja po stanicama samo mora paziti da ga negdje ne ošteti i to mu je dovoljno" Ovo o emocijama bi trebali pročitati svi jer to je doslovno tako.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.