RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

zvone16

Citat: mivano  u Studeni 26, 2010, 19:22:39
na Drenovi pada jak snijeg već 1 sat ...trenutno 1,5 cm

zasto samo kod mene nepada jaoo
ZvoneXp

Ruske

nisi jedini...tu nista, samo kisa sugava

mivano

Gđa. Glasnogovornica ima pune ruke posla:

trenutni izvještaj s web-stranice

ZBOG SNIJEGA MANJI PROBLEMI U PROMETU   

Snijeg koji je tijekom dana padao u riječkom zaleđu uzrokovao je i manje probleme u odvijanju prometa, odnosno u prometovanju autobusnih linija KD Autotrolej. Prema posljednjim podacima (18.30 h, 26. studenog 2010. godine) linija 26 prometuje do mjesta Plase, te je uspostavljena i linija 30 na svojoj redovnoj trasi. Linija 20 je tijekom dana prometovala s prekidima i manjim problemima, ali je promet normaliziran. Sve ostale linije prometuju bez ograničenja i na redovnim trasama.

ikar

Linija 26 prometuje do starog okretišta u Hreljinu od 18 sati. (Informacije sa terena)

Berlingo

Rijecki prigrad jucer navecer. Ispricavam se na kvaliteti, meni to iz auta nikako ne ide. Poslje je opet padao snijeg.
Permani.

Rupa.

Shole

Citat: Berlingo  u Studeni 27, 2010, 06:38:30

Samo bi htio naglasit da je ovo stvarno jedna vrhunska fotografija što se kvalitete tiče.  Ili je netko odlučio odrješit kesu i priuštit si novi aparat, ili je pak malo čačkao po opcijama aparata i poslušao savjete iz pravilnika o postanju slika.  Nije uostalom ni bitno kako je do ovog došlo, važno je samo da je slika odlična. Samo tako nastavi Berlingo.  Vidiš valjda i sam razliku između ove i nekog polumutnog Zetovg Lion's Citya i Dailyjeve antene

kico101

Ima li netko od vas, cijenjeni kolege forumaši prste u ovome?
http://croinfo.net/vijesti-regija/5514-autotrolej-rijeka-povijest-mnogo-starih-fotografija-stare-karte-etoni--ma-sve.html
Ako ima, lijepo, a ako ne , moram priznati da me smeta popriličan broj fotki skinutih sa ovog foruma bez navođenja izvora.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Ruske

Citat: Shole  u Studeni 27, 2010, 19:59:04
Samo bi htio naglasit da je ovo stvarno jedna vrhunska fotografija što se kvalitete tiče.  Ili je netko odlučio odrješit kesu i priuštit si novi aparat, ili je pak malo čačkao po opcijama aparata i poslušao savjete iz pravilnika o postanju slika.  Nije uostalom ni bitno kako je do ovog došlo, važno je samo da je slika odlična. Samo tako nastavi Berlingo.  Vidiš valjda i sam razliku između ove i nekog polumutnog Zetovg Lion's Citya i Dailyjeve antene

za napraviti ovakvu sliku ne treba nikakav skup aparat, dovoljno je samo po noci slikati bez flasha i sa stativom ili u ovom slucaju rabiti krov auta kao stativ...slika ispadne cudo!!!

evo moj primjer okretista prosle zime:

(slikano s najobicnijim SONY aparatom koji je pred 4godine vrijedio 1500kn, a danas ne vrijedi ni 300-400)

412

E, još da si i koji bus uhvatio... ;)
412

Ruske

mislim da i nisu vozili? ne sjecam se, ali znam da je prosle zime bilo dana da 7A nije vozio gore...

Berlingo

Glede mog aparata to je uvijek isti. Onaj sta mu se poklopac baterije lijepi selotejpom. Jucer sam imao krasnu ideju da malo odem do Rupe i vratim preko petrolejke nazad. Uostalom imam gume koje sanjaju snijeg. Nisam znao niti pojma imao da ce mi se tamo namjestiti 527. A da sam htio nesto za forum, to jesam svakako.
Glede okretista 7A, ja ovdje ne vidim trag busa, a po visini snjeznog pokrivaca ja bi rekao da to nije ni 19.12. ni 4.01. To ce biti onaj treci. Zavrsni udar zime. Daj kolega pa valjda znas kad si slikao.

Boki651

Exif sa Ruskeove slike kaže 10.3.2010. ;)
Usput rečeno, sutra bi moglo biti opet problema po krajnjim trolejevim brdskim destinacijama. ;D Snijeg, ali i ledena kiša

Berlingo

Biti ce snjeznih slika ako bude snijega. I moja ga Dona voli. Ali ako bude ledena kisa onda ostajemo u toplijim krajevima.

Ruske

ajde slikaj Donu na snijegu ;)

da, provjerio sam u kompu na properties slike pise 10.03...

Berlingo

Koliko ja vidim snjezna akcija je tu. Pogledati kamere s Rupe i Pasjaka.