RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

kico101

Citat: Boki651  u Prosinac 04, 2010, 01:27:19
Bilo bi lijepo kada bi se moderatori izjasnili vezano za pitanje koje smo postavili. ;)
Uz dužno poštovanje prema meteorologiji ( koju i sam preferiram, kao što znate ), osobno mislim da novu temu vezano uz prognozu ( zapravo jedino snijeg i uvijeti na cesti koje on uzrokuje ) ne treba otvarati u podforumu Rijeka. Eventualno u općenitijim podforumima, pa bi to vrijedilo za cijelu Hrvatsku ili šire. To je moje mišljenje.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Sve ok, samo pitam. ;) A i snijeg u Rijeci ipak prerijetko pada, tako da se mogu i u razno pisati takve situacije.

Berlingo

Evo sta je jucer bilo na 2A. Od danas sigurno nije jer ovo su ipak Zavidovici. Meni jucer nije bilo jasno jer ove registracije nema u popisu voznog parka.

kico101

Podforum Rijeka : 10.000 postova. Čestitam. :) :) :)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

Evo jedna sitnica iz proslosti. Sta je znacilo kad je kondukterka pozvonila vozacu 3 puta? Bas me zanima tko ce prvi odgovoriti. Od ovih mladjih ni ne ocekujem odgovor!

5AR

595 na liniji 12 ili 14 a iza stoji 32, žmigavci oba, dva put žmignu i onda ostanu svjetlit

687 Garići, okretanje u rikverc a magla  :-\

ikar

Zaboravio sam neki dan napisat... Bilo je u petak na tužibabi, jedna je gospođa hvalila nekog "novog mladog dečka" koji vozi onaj ljepi novi bus u 15:30 za Kukuljane. "Lipo pomalo vozi i muzika lipo svira".

superhik

A to je onaj što mu još samo noge vire.  Taj nikad ne pita šefove što će popit.  ON ZNA JAKO DOBRO ŠTA ONI PIJU a nije se još ni popišao kako spada u troleju. Možda ni nezna di je wc za raju na servisu. On ide u onaj šta se mora posebno ključ pitat.  Jel radi on uopće na neodređeno? Meni se čini da je pred par mjeseci došao

Al džaba ti staž od 20 godina, ugled u firmi kod kolega, poštovanje kod putnika, rad po pravilima službe ako nemaš ONO NEŠTO  ko pojedinci. Samo tako naprijed šefe sektora Promet. Treba pokazat ovim jadnicima što su tu 20 godina ko zna vozit

E da dajte mu molim vas prenesite da se na crne lakirane cipelice ne nosi plavi Kappa šuškavac

ikar

Tko zna, možda je njegova mama zvala  ;D

Boki651

Šta smo malo ljubomorni, ha? ;D ;D

BTW istočni prigrade pripremi se za sutra poslijepodne, bit će bure, a i snijeg je vjerojatan

SaNjIn

Citat: superhik  u Prosinac 07, 2010, 21:16:21
A to je onaj što mu još samo noge vire.  Taj nikad ne pita šefove što će popit.  ON ZNA JAKO DOBRO ŠTA ONI PIJU a nije se još ni popišao kako spada u troleju. Možda ni nezna di je wc za raju na servisu. On ide u onaj šta se mora posebno ključ pitat.  Jel radi on uopće na neodređeno? Meni se čini da je pred par mjeseci došao

Al džaba ti staž od 20 godina, ugled u firmi kod kolega, poštovanje kod putnika, rad po pravilima službe ako nemaš ONO NEŠTO  ko pojedinci. Samo tako naprijed šefe sektora Promet. Treba pokazat ovim jadnicima što su tu 20 godina ko zna vozit

E da dajte mu molim vas prenesite da se na crne lakirane cipelice ne nosi plavi Kappa šuškavac

ti se buniš na tog..a danas sam na radiju čuo da je (ako sam dobro zapamtio sve) u Rimu u Italiji šef javnog prijevoza zaposlio nekih 180 ljudi i pazi sad ono najbitnije od tih 180 ljudi svi su mu nekakav rod bilo bliži ili dalji a u kancelariji (neznam točno koja pozicija al malo banalna) imaju striptizetu te je ona izjavila da zar je potrebno imat neku kvalifikaciju za taj njen poso  ;D ::|

Bari

Citat: Boki651  u Prosinac 08, 2010, 16:35:23
Šta smo malo ljubomorni, ha? ;D ;D

BTW istočni prigrade pripremi se za sutra poslijepodne, bit će bure, a i snijeg je vjerojatan

U gradu nema mogućnosti za snijeg ili?
KREPAT MA NE MOLAT !

Boki651

Viši dijelovi grada, imaju šansu, svugdje niže, teško, bit će previsoka temperatura, a ako ipak bude padao u gradu, bit će to poneka pahulja pomješana s kišom.

Berlingo

Citat: Berlingo  u Prosinac 06, 2010, 15:05:14
Evo jedna sitnica iz proslosti. Sta je znacilo kad je kondukterka pozvonila vozacu 3 puta? Bas me zanima tko ce prvi odgovoriti. Od ovih mladjih ni ne ocekujem odgovor!
Alo! Pa nije moguce da to nitko nezna!

Ruske

nazalost :(

zanima me...