RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

mile

aj što se tiče nižih djelova Rijeke nije se nadam se uhvatilo za cestu pa će valjda bit okej promet  ;D

Boki651

Ovdje kod mene guste krpe, 7a još vozi al neće dugo ;D

Dvije fotke prije nego je počeo jako padati.

mivano

LIVE: prepuna sedmica se jedva popela do Tehničkog faksa (423) (maks. brzina jedva 20km/h - gledao kod šoleta)
         linija 11 vozi s velikim kašnjenjima
         Ralica upravo prošla centrom grada (samo posipanje)

Boki651

Evo kako sam i pretpostavljao, 7a adio čak i prije 16h
Neki čekaju bus ;D

mivano

ikar

Citat: mivano  u Prosinac 17, 2010, 16:12:40
LIVE: prepuna sedmica se jedva popela do Tehničkog faksa (423) (maks. brzina jedva 20km/h - gledao kod šoleta)

Taj se i po suhom penje sa 20 km/h  :-\

mivano

Citat: ikar  u Prosinac 17, 2010, 16:21:53
Citat: mivano  u Prosinac 17, 2010, 16:12:40

Taj se i po suhom penje sa 20 km/h  :-\

onda će ostat noćit na Pehlinu  ;D

ikar

Pišite u temu PROMET daljni razvoj situacije.

zvone16

Citat: NP-549  u Prosinac 17, 2010, 12:34:30
Juuuu huuuuuuu   

Bit će opet 7A ne vozi ni na jednu stranu, a 20 ide u Klanu i 26 na Hreljin

kolko sam ja dobio informaciju 26 ne vozi danas od 16 : 30 i sutra nece cjeli dan voziti
ZvoneXp

MAKI

od kog si to  cuo
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

zvone16

jedan je sole pitao unutra u onom konjtenjeru i rekao je da ce ici u 17;15 ali nije isao, i reko je da sutra nema 26
ZvoneXp

1A

NOVI LIST

Brojne autobusne linije su u prekidu ili ne prometuju do krajnjih odredišta, a prema zasad dostupnim informacijama takvo stanje potrajat će do kraja dana, vjerojatno i sutra ujutro.

Linije 1 i 1a trentuno uopće ne prometuju, linija broj 5 također, zbog prometnog kolapsa na rotoru na Škurinjama, a ne voze ni linije 7 i 7a, jer su autobusi ostali blokirani u Kumičićevoj. Sve ostale gradske linije prometuju uz velika kašnjenja i povremene prekide.

Prigradske linije 10 i 10a ne voze zbog blokade na Pećinama, a zbog neočišćenog kolnika u Sušačkoj dragi ne voze ni linije 25 i 26. Autobusne linije 11, 19, 21 prometuju uz velika kašnjenja, kao i linija 32, prema Opatiji, dok linije prema opatijskom zaleđu uopće ne prometuju. Grobničke linije zasad idu uz manja kašnjenja.

5AR

o-0 Nije Rijeka ni Autotrolej ali da se pohvalimo da i mi imamo bijele ceste. slikano oko 16:00

zvone16

Citat: 1A  u Prosinac 17, 2010, 20:35:25
NOVI LIST

Brojne autobusne linije su u prekidu ili ne prometuju do krajnjih odredišta, a prema zasad dostupnim informacijama takvo stanje potrajat će do kraja dana, vjerojatno i sutra ujutro.

Linije 1 i 1a trentuno uopće ne prometuju, linija broj 5 također, zbog prometnog kolapsa na rotoru na Škurinjama, a ne voze ni linije 7 i 7a, jer su autobusi ostali blokirani u Kumičićevoj. Sve ostale gradske linije prometuju uz velika kašnjenja i povremene prekide.

sta ce 9 voziti a nemoze 25
ZvoneXp

Boki651

Eto ipak neki nisu vjerovali da je ovo moguće, a ne samo da je moguće, nego se još broji i 30 cm, a sutra slijede kviz pitanja uz fotografije. ;D