Dalmatinac bus, Omiš [ST]

Autor maky, Siječanj 12, 2008, 01:14:36

STEFI- GRAF

Paško

Kažem ti, 114-UK je najmlađi (885-UJ je po šasiji odmah prije njega), a 456-UR je samo zadnje nabavljen ;)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

kapetanakis

Citat: Avtomontažafan  u Studeni 11, 2012, 12:59:13
Kažem ti, 114-UK je najmlađi (885-UJ je po šasiji odmah prije njega), a 456-UR je samo zadnje nabavljen ;)
good_boy

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Paško

Citat: maky  u Ožujak 19, 2008, 23:40:41
U zadnje vrijeme stalno nailazim na ovaj kombi od dalmatinca:

Ima već par godina da je ovaj kombi prodan, ali vratio se. Danas je vozio ST-Omiš, a jedva sam vidio da je to zapravo Dalmatinac, nije imao nikakvu tablu ili oznaku linije osim malog papira s logoom na vratima. Na njemu tablice DU-877-EV i naljepnice MS toursa i Amesa (obe firme iz Dubrovnika).

COVIK

Citat: Avtomontažafan  u Siječanj 18, 2013, 21:22:34
Citat: maky  u Ožujak 19, 2008, 23:40:41
U zadnje vrijeme stalno nailazim na ovaj kombi od dalmatinca:
http://i29.tinypic.com/et76sn.jpg

Ima već par godina da je ovaj kombi prodan, ali vratio se. Danas je vozio ST-Omiš, a jedva sam vidio da je to zapravo Dalmatinac, nije imao nikakvu tablu ili oznaku linije osim malog papira s logoom na vratima. Na njemu tablice DU-877-EV i naljepnice MS toursa i Amesa (obe firme iz Dubrovnika).

Jesi li siguran da je danas vozija za Omiš,vidija si da na tabli piše Omiš ??? ??? ???

Paško

Nisan, ali san vidija papir sa znakom od Dalmatinca, a i pojavija se na stanici par minuta prije omiškog.  :)evil

COVIK

Onda ne piši da je vozija za Omiš kad nisi vidija tablu,to ti je dezinformacija :)evil

STEFI- GRAF

Očito da si ti nešto krivo vidija i poveza ja nisan vidija tog mastera svi crafteri su na broju otiđi na pazar papir u ruke i piši rege bus123 ; good_boy. ;D ;D

Paško

Ja sam krivo napisao za Omiš, moja greška. Objašnjeno mi je kako je to zapravo kombi koji vozi iz Gornje Podstrane do Strožanca, a zatim bisira od Strožanca do Splita i iz Splita do Strožanca, pa natrag do Gornje Podstrane. Zato sam ga ja vidio u Splitu.

A što se tiče Craftera, otiđi ti sam na Pazar i bilježi pa nećeš nigdje vidit ST-885-UJ. Taj je već desetak dana na servisu. good_boy
Inače, baš je (moju pretprošlogodišnju) sliku tog istog Craftera s ovog foruma ukrala podstrana.hr >hammer<

Paško

Evo i tog Mastera (ovaj put 101% na Omišu ::|)

troosovinac

bela lađa

COVIK

COVIK