Dalmatinac bus, Omiš [ST]

Autor maky, Siječanj 12, 2008, 01:14:36

Paško

Citat: MAN464  u Listopad 03, 2019, 21:23:08
E dobri li smo mi Hrvati naše neka propadne pa neka dođe "bolji" stranac, sto ste svi sad uhvatili Jure bezveze istina ne valja da se krše zakoni ali što ove druge tvrtke rade ee moj narode.  hi
Neka se krše zakoni, bitno je samo da ga naši krše. E, moj narode...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

XDonald

Imaju novu Setru.

Paško

City s prošle stranice na tehničkom u utorak. Ne znam po kojoj je logici prepituran u ovakvo bojanje, valjda da imitira Setre ex Dr. Richard. Uglavnom, čujem da će ih doći još.

XDonald

Setra u Omišu i ovaj nedavno pristigli Neoplan. Ima samo dvoja vrata, prednja za ulaz i druga su na prikolici ...

Lion's Driver

Ah taj Neoplan  ;D Čudi me da do sad nitko nije to iskomentirao. Viđa sam ga prošli tjedan svaki dan al da ima dvoja vrata nisam primjetio  glavauzid
I da, prije 10ak dana je za čudo Božje osta u kvaru na stanici kod "Lidla"

Paško

22.10. je to bilo, fotografirah. Nije mu bilo ništo teže jer je vrlo brzo vraćen u promet. No opet, priča se da mu je odmah prvi dan vožnje na liniji pukao zglob, a onda je samo zavaren i tako vraćen u promet pa je sve moguće kava

Paško

EUROBUSZG

Ovo je MAN NG313 CNG iz 2008 sa novom maskom namontiranom,ljudi misle da je novi ali je ustvari lažni NG323 cng ovaj je puno stariji..

NP-549

Nije ovo nikakav NL, nego NG.

A di je CNG punionica u Splitu ?

Paško

Piše lijepo prije da je bus LPG, a EUROBUSZG valja gluposti ko i inače

Lion's Driver

Kako mi prijatelj "Prometovac" kaže i poklopac motora je crne boje ko na novim MANovima. Šta putnik zna šta je novo šta staro, zna mali broj  ;D Lipo izgleda al kako se retrovizor od Evobusa našao s desne strane  >hammer<

EUROBUSZG

Citat: amfan  u Studeni 01, 2019, 14:11:07
Piše lijepo prije da je bus LPG, a EUROBUSZG valja gluposti ko i inače

Kakve su ovo fore,kakve ja gluposti govorim?Sve sto sam rekao stoji,a tvoje mišljenje me uopće ne zanima..

NP-549

Pa valjaš,  najprije si ga označio ko solo,  a i dalje tvrdiš da je CNG iako Split ni nema punionice

elez

Nauči razliku @EUROBUSZG
CNG (compressed natural gas) - stlačeni prirodni plin
LPG (liquified petroleum gas) - ukapljeni prirodni plin
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

EUROBUSZG

Citat: elez  u Studeni 01, 2019, 20:58:04
Nauči razliku @EUROBUSZG
CNG (compressed natural gas) - stlačeni prirodni plin
LPG (liquified petroleum gas) - ukapljeni prirodni plin

Dobro ali jel se puni na istom mjestu ili ne?