Globtour - slike

Autor erobuss, Studeni 22, 2007, 01:31:13

Tomek

Drugi je još uvijek na servisu u Volvo centru.

erobuss

Turistički djelatnik  :D. Nadam se da su ga rasteretili dolaskom novih autobusa. Stalno je gazio za Njemačku

I jedna iz daljine...

TOMAZY

gazio je i gazit ce je jos ;)

Tomek

Globtourova Irmaos Mota i Skyliner od Kantića

ist

Jutros sam vidio jedan novi Volvo na rivi u Splitu, registracija 610-J-852 (mislim da sam dobro zapamtio  :))

mate

danas u Sl.Brodu...

Barbi na liniji Vukovar - Salzburg...

te novi Volvo troosovinac na liniji Vinkovci - Bec...

Tlimfocit

fenomenalno izgleda volvo....jel bilo išta putnika? a šta je s tim barbijen? u kakvom je to stanju mislin ne izgleda mi baš najbolje na slici.....i btw koji bus održava sad liniju iz Dubrovnika do Slavonije?

mate

e ovako...
ovaj barbi ne izgleda tako lose (men slika nije najbolje ispala), za bec je bilo negdje 10-ak putnika (onoliko koliko sam uspio vidit jer je bus bio jako kratko u Sb-u),te po onom sto sam vidio u ponedjeljak navecer na toj liniji za Dubrovnik je bio Sideral ZG-1305-AL...

mate

Sideral na liniji Zagreb - Konjic...

navi

mate

Ma takvo staklo bude na svakom busu koji ide od ZG-a do SB-a,zbog insekata koji se zalijepe na autocesti,pogotovo na dijelu od Kutine prema Brodu...nisu oni jedini,a za pranje nemaju vremena... ;D

Tlimfocit

popodne u Splitu 4 Globtourova busa....
dva siderala u standardnoj shemi na HR tablama na turizmu (kanađani), sideral sa Blaguss reklamom već uobičajeno na liniji za Beč i mali Isuzu stoji parkiran....nije isključeno da ih je jutros bilo još nekoliko....

np

koliko sijedala ima ovaj bus i bude li ikad pun kad vozi za Njemacku'?

mate

Sideral na liniji Zagreb - Konjic...