Globtour - slike

Autor erobuss, Studeni 22, 2007, 01:31:13

Berlingo

tramvajac 92

Tlimfocit

U Splitu danas na prijevozu Japanaca za turističku agenciju GTA:

Inače, dosta buseva je još uvijek na turizmu. Dijelom na turama, ali večinom na transferima. ZG 1304 AL je također bio parkiran na kolodvoru sa turističkom tablom.

tomekk

Mislim da Ayatsa još nismo imali s regama  :-\
Na žalost bolje nije moglo...ZG 5279-DP:

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

mate

Jucer na AKZ

Irmaos Mota Atomic 014-T-858

te Ayats ZG-5279-DP, imao sam srecu sto nitko nije stajao do njega (na tomekkovoj slici je Suki Tours)

Tlimfocit

Danas na Zenica-Dubrovnik u Metkoviću sa 10ak putnika:

Inače malo i stanje s putnicima: u 2 dana je sve skupa jedan putnika išao od Dubrovnika prema Zagrebu krz Metković, a 10-ak prema dole (noćna linija). Na Crna Gora-Slavonija nekih 25 putnika (kaže vozać da je to slabo koliko ih inače ima), a danas sam išao Metković-Split autoputom i bilo jenekih 9-10 ljudi, a u Vrgorcu ih je još 5-6 ušlo. Inače išao sam sa ZG 1305 AL. Sve je bilo super (brzo se stigne, vozač dobar...), ali stanje autobusa nije za pohvalu meštrima u Međugorju i onome ko vodi održavanje: propišano staklo kod zadnjih vrata, par improvizacija na mjestima gdje su bile pepeljare itd....Jasno da ima puno kilometara iza sebe, ali ovakva firma to sebi ne bi trebala dopuštati.

Marek

mate

Danas na liniji Konjic - Zagreb

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

kampanjac

Tomek

Zajedničko im je svima da su Volvo -- danas u Zagrebu

Tomek

VW jučer bio u Vukovaru

Tlimfocit

A u Splitu sinoć parkirana, a jutros za Mostar otišla katnica na BiH tablama, impozantna, ali jako hrđom nagrizena.

Tlimfocit

Parkiran na Trsteniku čeka polazak popodne za Beč u 17:00.

Majstor

Citat: Tlimfocit  u Studeni 20, 2011, 12:12:30
A u Splitu sinoć parkirana, a jutros za Mostar otišla katnica na BiH tablama, impozantna, ali jako hrđom nagrizena.

Kolko je stara pa hrdava ?
Samo mi sudite pošteno !