Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Bocko

Imaju li svi Citari manu na zadnjim vratima?
Danas 720 i zadnja vrata se na skoro svakoj stanici moraju jedno 2-3 puta zatvarati jer se svaki put sama otvore pri kraju.
To su delikventi vjerojatno blokirali vrata prilikom zatvaranja prije pa su neki sistem shebali.
Btw, sa fejsa slika, gbr 700 nova reklama

kico101

Mogu reć da nije loše. Prozori su ostali bez naljepnice i to mi se sviđa. thumbs
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Još samo ratkape u roza   ;)

shef

667 se vratio u promet.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

656 vozi od prekjučer. RI-113-TV

shef

I ovaj se vratio:

a evo i ovoga:

nisu se sjetili zadnjeg displeja
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Zanimljivo, iako je ( bar mi se čini ) proveo više vremena izvan prometa nego u njemu, uvijek je nekako uspijevao zadržati originalne tablice. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

656 je najduže stajao, od 5. mjeseca 2011. kada mu je otišao mjenjač na 3a.

Boki651

Pred koji sat u 664 na Potoku odjednom neki jednoličan alarm oko 15 sekundi i tako nekoliko puta sa stankama od minutu, da bi kod Plodina počeo isprekidano se oglašavati bez prestanka. Bus je uredno došao do cilja, ali u čemu je problem bio?

ikar

Alarm je pretpostavljam dugi neprekinuti TIIIIIIIIIIIIIII?  To je STOP alarm, pali se ako bus ima nekih smetnji. Ja sam ga osobno uvijek viđao prilikom paljenja motora kada je zrak u sustavu prenizak, u vožnji nikada!

shef

Budući da je 664 u pitanju, rekao bih elektroinstalacija

(c)Teutonic

Boki651

U početku je bio taj TIIIIIIII od nekih 15 sekundi, pa se ugasi, pa nakon par minuta opet, a onda od Plodina do mene bez prestanka ali drugi tip onako kao alarm od sata TI  TI  TI  TI ....

MAKI

Taj TIIIIIII alarm je bio u 653 prošlu nedjelju neprekidno od Trsata do Srdoča.Prvo TIIIIIIIIIIIIII pa onda TI TI TI pa opet TIIIIIIIII i tako do Srdoča.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

tramvajac 92

zvone16

636 je vraćen, moram priznat odlično ide, lijepo šalta, dobar retarder i ne lupka :)
ZvoneXp