Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

amalok.95

Citat: zvone16  u Veljača 06, 2014, 22:34:04
Onda je sređeno, ima mnogo vozača koji mogu potvrditi moju informaciju.

BTW: Iz iskustva govorim bolje napiši da si samo čuo da se ide a ne od " vozača ".

Neke firme kažnjavaju radnike zbog ovakvih stvari, pa da određene osobe ne stavljaš u neugodu situaciju bolje nemoj pisat ovako.
sređeno  :)

MB Citaro

Danas se vozim u 590 i dolazimo na uzbrdicu na Pehlinu i bus počinje usporavat do te mjere da je stao i počeo se trest kao da će se ugasit, vozač zategne ručnu, izbaci ga iz brzine i ponovo u baci u brzinu i ajmo dalje

Bari

Mislim da ovo nismo imali
KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Ne kužim ovu shemu bojanja na Avtomontažinim SU/SG 240. Neki nemaju stražnje krem linije dolje ( 599 ), a neki imaju ( 583 ), a izašli su iz piturije u kratkom razmaku. Ako me sjećanje ne vara, prethodni koji je sređen ( 582 ) nema donje krem linije iza. ???
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

582 je rađen u ARZ-u.  581 je rađen prije ovog i on isto ima crtu.  Valda je razlika u shemi  solo/zglob  :) :) :)

Boki651

Predobra slika, kao da je potpuno nov tek iz tvornice izašao :)

zvone16

Nitko ni spomenuo da je i ostalih 5 Classica dobilo siceve ?

Evo jedna loša, slobodno maknite.

ZvoneXp

Shole

Ruku na srce, nije slika baš nešto, al zašto bi makli kad se napokon lijepo vidi da je i zadnjih 5 Classica dobilo sjedala za djecu.   Izgleda da uprava misli opasno napasti izvanredne prijevoze jer u ovom momentru Autotrolej u svakom trenutnu može dati 25 autobusa za prijevoz djece !!!

shef

697 nove RI 513 UN

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

To su mu već treće tablice, ako ne griješim ( a to je sve češće  :( ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

624 dobio Arianne Fainsa stolice iz Classica. Daleko su bolje od onih narančastih.

LD470

Kasniš par mjeseci.

Shole

Citat: MB Citaro  u Srpanj 15, 2013, 23:24:43
Vidim 624 je dobio sve sive stolice

Dobro  jutro

Citat: shef  u Srpanj 15, 2013, 10:46:33
..... da se davno izgubljeni sin vratio (doduše, već prije par dana...). Da, stolice više nisu narančaste.
http://www.zaslike.com/files/3rwk8e807xtg3c02m6.jpg

MB Citaro

615 ima nekih problema sa mjenjačem, jutrosa sam se vozio sa njime na liniji 6 od Žabice do Podvežice i vozio je samo u 1. brzini, nije mogao prebacivati u više brzine

zvone16

Citat: shef  u Ožujak 05, 2014, 17:58:29
697 nove RI 513 UN

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Izgleda da ih opet nema  ;D

Danas čekam kod Tete Rože u 20:30 bus za Hreljin kad se spušta 697 i iza nema tablice a ova plastika di ide tablica samo šta nije otpala.
ZvoneXp