Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

ikar

Napokon provozio 710 nakon duuugog izbivanja.

Shole

Neka neko pogleda  koliko ima kilometara 710,  a koliko ima neki drugi Citaro?  Ovi ostali bi mogli već imat i po 30 000km

mannas

Jucer navecer 711 zavrsna kilometraza 024545 KM ! Probati cemo uhvatiti i od 710 !

Shole

On će imat 003000 km, a možda i manje.   Ako stignem ću ić u kontejner pogledat folije.

kico101

Možda se varam, ali čini mi se da bi 705 i 706 mogli imat najviše km.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mannas

Neki dan smo razglabali koliko koji autobus ima kilometara pa evo jos jedna informacija : Jucer navecer 710 " okrenuo " 14050 Km !

Shole

samo 10 tisuća manje!?  A koliko je samo stajao

Shole

607 u remontu, pošteno razbijen prednji kraj.

Eurobus av120

danas vidio autotrolejev MAN Lions Classic u Zagrebu , parkiran kod skretanja za Jankomir sa Zagrebačke avenije, nažalost, nisam bio dovoljno blizu da bih vidio g.b.

Shole

Jesi siguran, da nije možda REGIO ?  Za Classic čisto sumnjam da je išao gore, jedino da nisu došli novi.  Molim kolege iz ZG-a da provjere ovih dana parkinge MAN-ovih skladišta.
Da,  vjerovali ili ne, šuška se već neko vrijeme da će doć u sljedećoj turi još Classica za prigrad !?  To bi bila najgluplja nabavka u povijesti Autotroleja.  Navodno da bi došlo oko 20-ak zglobnih, 5 Classica i još 2 Regia.  Sve to skupa meni više liči na rekla-kazala, nego na ozbiljnu narudžbu.  A uostalom, ko zna koliko će još proć vremena prije nego dođu novi. 
Dakle,  pitanje za Eurobus AV120:  Da li si siguran da je bio Classsic ?  Ako jesi, onda molim ostale u Zagrebu da malo prate situaciju u bliskoj budućnosti. 
Ako je bio Regio, onda je to neki 681-685 na izletu.

kico101

A baš se pitam što bi radilo tih novih 5 Classica. Možda zamijenilo 412,467,468 i 470? Ako bi se radilo o SÜ313, onda u redu. A ako već kupuju 2 Regia, neka budu barem u produženoj izvedbi. Za zglobnjake ok, ali ne vjerujem baš da će nešto od toga biti ove godine, jer nisam vidio nikakav natječaj. Što se tiče SL283, ne bi me baš začudilo da se pojave na nekom izletu.

maky

A da kolega Eurobus nije možda vidio Dubrovčane, onako u prolazu, slična boja...  :-\

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mannas

Navodno vec ove godine dolazi 9 zglobnih i to kako kazu ljudi upoznati sa tim moguce cak i MAN-ovi  ??? ??? ??? ! Slozene su i ekipe koje bi ih mogli dobiti ! 581 , 582 , 583 , 591 , 592 , 593 , 594 !

kico101

Rekao sam ja da će jedan naš cijenjeni kolega forumaš dobiti 715. ;D Glasam za NG363 ( ako je već MAN ). Iskreno, hoću Solaris Urbina i Van Hool Ag300. :P ;D

shef

Također i ja danas čuo, zglobni negdje krajem godine, što bi bilo u koliziji s onim što je Ćiro izjavljivao ->2009.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic