Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

kico101

A-ha. Ajde, barem svi imaju iste. Još kada bi i prednje i zadnje bile u istoj boji....
Ako smijem izraziti osobno mišljenje, srebrne su mi daleko ozbiljnije i ljepše nego ove obojane, a to će se vrlo brzo vidjeti kada se zaprljaju i kada počne otpadati boja sa njih. Ratkape, to bi već bilo nešto. ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

SaNjIn

Citat: kico101  u Listopad 10, 2008, 23:22:33
A-ha. Ajde, barem svi imaju iste. Još kada bi i prednje i zadnje bile u istoj boji....
Ako smijem izraziti osobno mišljenje, srebrne su mi daleko ozbiljnije i ljepše nego ove obojane, a to će se vrlo brzo vidjeti kada se zaprljaju i kada počne otpadati boja sa njih. Ratkape, to bi već bilo nešto. ;)
Slažem se da su srebrne ljepše..na nekim su već sad ove crvene blatne ko neznam šta pa izgledaju ko i da nisu crvene..a šta se tiče otpadanja piture..to pak uopće neće bit ljepo vidjet..osim ako nebudu dosta zasrane da se ne vidi da je pitura otpala..

Boki651

Nemaju baš svi ofarbane felge u narančasto, upravo došao 661 sa srebrnim.

mivano

I 669 dobio narančaste felge
btw: u seriji 604-610 bi trebalo napravit veći razmak između sjedala; recimo ako je netko viši od 170cm onda ima problema pri sjedanju, jer ne možeš stavit noge, a da ti koljena nisu pod pritiskom

SaNjIn

na 630 tapicirana sjedala nanovo ali samo onaj doljnji dio bez naslona..i sad ponovno vozi na 34.. 8)..btw..zaš mi se čini da je 650 ofarban pred malo vremena ?????ili je ofarban više vremena samo nisam skužio??

Shole

Ima već dosta, možda i 2 godine, ali mora se priznat da ga čuvaju.

SaNjIn

bome...btw..i 672 ima narančaste felge na prikolici.

Shole

Narančaste za sad imaju samo Conecti, i to samo pogonske

ikar

Ratkape od 694 završile u konobi od NP-549 na Reljinu.  ;D  Uskladištene na suhom i tamnom mjestu.

NP-549

Citat: Shole  u Listopad 14, 2008, 21:57:59
Narančaste za sad imaju samo Conecti, i to samo pogonske

Saznat razlog zašto su neke felge ponarančastile.  Bilo je problema sa skidanjem pogonskih kotača na Mercedesima jer bi felge zapekle.  Iz istog razloga felge koje se namjeravaju ubuduće koristit za Mečke su istokarene i ofarbane u narančasto da se razlikuju od ostalih tj. da nebi došlo do zabune.  Još jedan misterij riješen  ;)

ikar

423 ugrađen reparirani MAN. Zasada izgleda solidno ide.

676 crko motor (oko 260 000km)

mannas

614 u novom izdanju !

Dok je jedna strana ofarbana u potpunosti na drugoj su malo ušparali farbe !

Unutrašnjost baš i ne izgleda najbolje ( za sada )

...a fali i podosta elektronike....

614 , 615 i 646

kico101

Bravo! To se zove ekskluživ report. Se meni čini da je display novi?
Btw, 646 ima vidljive tragove izgaranja na krovu. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mannas

Nema novi display samo je resetiran ( šifra 991 )
Na 646 tek stavljaju novu izolaciju oko motora , potom ide nova instalacija , ugradnja motora , novo zadnje staklo i farbanje ! 

Boki651