Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Ive

Da nije možda Škurinje Novo naselje?

kico101

Ova fotka bi možda bolje pristajala u temu "VAndalizam u autobusima". Pitam se koliko isfrustriran moraš biti da čupaš navlake sjedala. neki se očito boje suočiti sa bilo kime jačim od nedužne stolice.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

SaNjIn

ovo je gore na škurinjama ispod rotora

mivano

Konačno se netko sjetio zamijenit zbog vlage dotrajale unutrašnje stranice ispod prozora (ima li to neki naziv?) u 616. Sad je onako u starom stilu kao kod SG220.

Shole

Citat: mivano  u Ožujak 02, 2011, 12:28:50
(ima li to neki naziv?)

Da, dobro pitanje.  Mislim da ih zovu bočne drvene oplate.

shef

Aj hev tu kveščions:

Frst:
Jel jako bolestan? Šta ima vrtoglavicu?

Seknd:
Jel ovo kraj i čeka posljednju pomast ili ima nade?

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Frst ensvr:  bio je jako bolestan, al je na putu ozdravljenja. Rađena je generalna na motoru a umeđuvremenu je istekla registracija (oko nove godine)

Seknd:  ne, nema nade.  Nema prednjih vratiju, i još koječeg unutra.

Osim ovog prvospomenutog, "na ledu" su i 644 koji ima reklamaciju generalne rađene u Austriji, i 604 kojem se izgubio svaki trag još tamo negdje po ljeti.  Jedno vrijeme ga čak nije bilo ni nigdje u garaži, sad neznam jer nisam gledao u zadnje vrijeme.  Dvoja njegova vrata su osvanula na drugim EL-ovima  (prepoznatljiva po žutim crtama na staklu). Lako moguće da i on ode u vječna lovišta, a ako se ipak odluče na povratak onda će im trebat još par mjeseci da ga kompletiraju s obzirom kolko toga su poskidali s njega u ovih skoro godinu dana.

shef

604 je u Mesokombinatu, vidio ga danas, tablice su gore
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

zvone16

To je i mene zanimalo sta je sa 604, a 647 on mislim da ima neki problem sa motorom bar zadnji put prije neznam koliko kada sam se vozio samo sta se nie raspao :=)
ZvoneXp

MAKI

jel ide 606 isto u vjecna lovista ni njega ne vidim bas po gradu i ima li nade za 614
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

zvone16

614 je bio do predmalo na Delti a sada je nestao ali vidio sam par puta da su ulazili i nesto gledali kod volana, mislim glupo je da se rashoduje bus tipa EL202 jos su mladi :)
ZvoneXp

Shole

Ti busevi imaju 16 godina i pitaj boga kolko kilometara.  Stariji poznavatelji Autotroleja (a ima ih ovdje dovoljno) će znat jako dobro da su TAM-ovi odlazili u rashod sa otprilike 10-ak godina u prosjeku. Neću računat one koji su otišli rano zbog nedostatka djelova zbog rata  (508,520,525) ili one koji su nepredviđeno završili (490,504), kao ni one koji su živjeli nadprosješno dugo za TAM-a (510,544,558).  Sve ostalo (od ukupno 29) je rashodovano negdje oko desete godine "života". Isto tako npr. prva serija Sanosa S14 iz 1972. nestala je već polovicom osamdesetih godina, znači niti 15 godina, FAP-ovi 425-435 isto oko 10 godina.....  

Sve u svemu, bilo je svakakvih serija autobusa koji su trajali od 10 pa do 30 godina, al možemo reć da je prosječni vijek trajanja autobusa u Autotroleju bio možda malo iznad 15 godina.

Berlingo

Mislim da imam novosti. Danas nisam radio. Popodne me put odveo u grad. A buduci da sad imam nakon 20 god. svoj 2A ja sam kupio karticu i odlucio se na njega.
Imali smo popodne na prekidnoj jako neobicnog gosta. Bio nam je 467. Cim sam usao mene je iznenadio zvuk. Autobus ima mjenjac s 5 brzina. Zao mi je ako je to staro jer ja sam proucavao forum i to nisam zamjetio. Za nazad me dopao 584. Ma nemojte pricati i pisati da je katastrofa. Sasvim solidno ide.
Izgleda da smo Trolej i ja na rubu pomirenja.

zvone16

Citat: Berlingo  u Ožujak 30, 2011, 23:36:12
Mislim da imam novosti. Danas nisam radio. Popodne me put odveo u grad. A buduci da sad imam nakon 20 god. svoj 2A ja sam kupio karticu i odlucio se na njega.
Imali smo popodne na prekidnoj jako neobicnog gosta. Bio nam je 467. Cim sam usao mene je iznenadio zvuk. Autobus ima mjenjac s 5 brzina. Zao mi je ako je to staro jer ja sam proucavao forum i to nisam zamjetio. Za nazad me dopao 584. Ma nemojte pricati i pisati da je katastrofa. Sasvim solidno ide.
Izgleda da smo Trolej i ja na rubu pomirenja.

584 taj je bus katastrofa, jednom kada je vozio jedan vozac kojeg znam pa ga je sto vise mogao stisnut na 1A ali nie uspio ici vise od 30 - 40 mislim od Fiumare do Novog lista sam se vozio i taj put je jedva odvozio
ZvoneXp

Mirta

Ispričavam se za  o-0, ali ne mogu odoljeti.
Zvone16, u temi Rad Autotroleja lijepo si ispravio svoju rečenicu. A onda ovdje nastavljaš po starom, teško čitljivom rečenicom bez interpunkcije.
Znači da znaš napisati ispravno kad želiš. Tako inače ne pišeš jer si brzoplet ili ti je do lakrdijanja? Za Boga miloga, priberi se!
Nikad ne reci:"Nikad!".