Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

mivano

Jučer popodne se u 630 čulo neugodno šištanje iz motora pri dodavanju gasa. To je počelo iznad Streljane.

NP-549

New look

(mobitelom prema suncu pa nije baš nešto)

mivano

Sviđa mi se. Daleko je ljepši od originala. Djeluje nekako ozbiljnije.

M.A.N. boy

s ovim branikom vuče na sg240

kico101

Zeleni branik bi mu ljepše pristajao. ;D
O ukusima se ne raspravlja. Bitno je da će uskoro na cestu ( u uvjetima gdje svako vozilo puno znači ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Meni izgleda kao da su u 1 bus ukomponirali 2, dvije neovisne slike za sebe, ali neka ga.

Shole

Nitko nije primjetio čudni displej ?

1A

Baš nisam upućen, je li ovo Photoshop ili su redizajnirali? I zašto su to radili uopće?

Shole

Došao je valjda novi branik u toj boji (odnosno u nijednoj boji, takva je plastika)  i nisu ga farbali.  Šta sad, ni prvi ni zadnji put.  651 je došao greškom sa zadnjim narančastim i od tad je takav iako svi Turčini imaju žuti.

Berlingo

Ma treba se samo nauciti na promjenu. Ne vidim nista lose u tome, cak je to bilo i u vrijeme sanosa. Da sad vidim 588 s nekim drugim branikom on vise nikad nebi bio ovo sta je.

M.A.N. boy

Citat: Shole  u Svibanj 07, 2011, 14:51:01
Došao je valjda novi branik u toj boji (odnosno u nijednoj boji, takva je plastika)  i nisu ga farbali.  Šta sad, ni prvi ni zadnji put.  651 je došao greškom sa zadnjim narančastim i od tad je takav iako svi Turčini imaju žuti.

eto to mi nikad nije bilo jasno zašto 651 ima branik druge boje od ostalih turčina, al sam mislio da je zbog načina bojanja jer se vidi razlika u bojanju zadnjeg kraja u odnosu na sl222

shef

Slikano jutros u 6:00, mobitelom, 697 u brzini, osim što ima novi font garažnog broja, ima i novu tablicu RI-781-SP:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

582 se pojavio umrljan novim slojem boje i s novim tablicama 699SP
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

582 u prometu od utorka, jučer i 707, a imam info da bi i 702 i 669 mogli uskoro na cestu. Kakav je status 623, nemam pojma, isto kao i hoće li se popravljati ( novi motor ) 418.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

418 stvarno ništa neide, al nije zbog toga u remontu već zbog mjenjača. Da si neznam kakav stručnjak svaki put kad u drugu ubaciš krči koda Tatru voziš