Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

mivano

Da su sačuvali 537, 538, 541 i 549 danas bi imali manje problema s nedostatkom solo kola.  :(

Shole

Iskreno, ni meni nije jasno zašto nisu ostavili par boljih.  Izgovor je kao bio da se rješavaju tog tipa autobusa da ne moraju nabavljati dijelove.  Na tim busevima se ionako nikad niš nije kvarilo, a sve vezano za motore se i nadalje mora nabavljati jer su ih stavili u SG220.

NP-549

mivano

Motor u 679 proizvodi užasne vibracije, a i zvuk mu je čudan.

MAKI

Da ,jako čudne oglušim kad ih čujem.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

650 izašao nakon dugo dugo vremena - RI-691-TE

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

zvone16

Da i ja nešto gledam danas čudno, ali mislio sam da mi se učinilo ...
ZvoneXp

Boki651

Shole

Inicijativa je hvale vrijedna (ako se i nastavi) samo mislim da su fulali tip autobusa.  Conecti će imat još malo 7 godina, a i pitanje koliko će ta klima bit učinkovita kad jarani pootvaraju prozore.  Vjerovatno je ovo neki testni model, al mogli su rađe na nekom Classicu probat gdje se mogu zaključat prozori.  S obzirom da će se vjerovatno radit o gradskim busevima, predlažem onda da ih ugrade u Citare prve serije 701-712.

shef

Citari I su zajedno sa MANovima SG3x2 majgore mikrovalne pećnice koje postoje.
Ajde nek se nešto pokrenulo, makar i na Conectu koji ima ogromne klizne prozore.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tramvajac 92

Nadam se da je netko razmišljao pa da je i vozaču u kabini provukao instalaciju AC (ne, nebi bilo ništa čudno da naprave tako nešto)

Shole

Naši Conecti nisu ko Zagrebački da imaju kabinu, al svejedno bi dobrodošlo da ima naprijed posebno

little-perfect-fairy

M.A.N. boy

bar nije ostalo samo na jednom busu, valjda će i nastavit