Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

MAKI

ako smijem pitati sta 614 radi vec  duze vrijeme parkiran na Delti.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

NP-549

614 je neispravan.  Tamo stoji da ga ne raskupusaju u garaži ko 623

zvone16

Je ovo nesto novo da se unutri u connectima vari, sory na losoj kvaliteti

Uploaded with ImageShack.us
ZvoneXp

Shole

Šta novo ?  Ti ni neznaš šta si slikao!  Šta nevidiš da je neko razvalio nosač one ploče ispod stakla na stepenicama !?

zvone16

Citat: Shole  u Siječanj 27, 2011, 08:36:38
Šta novo ?  Ti ni neznaš šta si slikao!  Šta nevidiš da je neko razvalio nosač one ploče ispod stakla na stepenicama !?

znam ja sta sam slikao nego sta nisu to mogli ljepse sredit
ZvoneXp

Ive

"...pap-šu-vari-vari, pap-šu-vari-vari..."    ;)

Shole

Zavareno preko noći kad je zatvorena lakirnica.  Ili tako, ili da kola ne idu drugo jutro van na liniju

Ruske

bolje ikako nego nikako...

Shole

Upravo to.  Kad se stigne pofarbat će se. Koda je to neznam kako bitna stvar. 

daMassa

Vidio i ja to, izdaleka mi izgleda ko da je netko zalijepio preko kakvu Double Bubble zvakacu, kad ono var :D

Ruske

mir i spokoj u 603...kako je taj bus utegnut - nista se ne cuje, nista ne skripi, lupa, mrtva tisina u leru na semaforu i kad vozi samo se cuje motor...MILINA, a jos fainsa sicevi - lako moguce kandidat za moj najbolji autobus koji se trenutno vozi po gradu!!! bus123

daMassa

Bome je onda stvarno utegnut. Obicno se u leru tresu pogotovo SG-ovi 240 sto vozaju stalno kroz grad. Neki dan kad sam se vozio iz grada mrtav umoran, naslonim glavu na prozor i naravno izbiju me lijepe nase ceste, a kad je stajao u leru kao da sam si gigantski vibrator prislonio na glavu kolko se tresao :D

Boki651

I dok je mir i spokoj u 603, na 659 vlada totalni propuh, čak ni grijanje ne pomaže,  ali ne zbog otvorenih prozora ili krovnih otvora već zbog nedostatka kompletnog niza onih četkica (metlica) iznad srednjih vrata.

daMassa

To na jako puno autobusa fali, kako nestane neznam, da se bas brzo trose ne vjerujem... Isto tako ne vjerujem da su jako skupe za nabavit druge...

Ruske

Citat: Boki651  u Siječanj 28, 2011, 16:19:41
I dok je mir i spokoj u 603, na 659 vlada totalni propuh, čak ni grijanje ne pomaže,  ali ne zbog otvorenih prozora ili krovnih otvora već zbog nedostatka kompletnog niza onih četkica (metlica) iznad srednjih vrata.

tocno, 659 ima propuh unutra, plus razno razne cvrcke i skripanje na straznjem dijelu, onako kao titititititititt kad prelazi preko rupa i neravnina...UZAS...cak ni 470 nije toliko razd..kan