Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

zvone16

da kada bude radio. ja nemam srece da uhvatim taj bus i da se provozam
ZvoneXp

Shole

Bus je jako udoban i odlično ide, al je strađno nestabilan jer mu fali pola djelova koje bi normalan autobus trebao imat.  Došao je kao salonski model i nije imao ni stabilizatore na prikolici, ni retarder ni webastor.......  Neke stvari su sredili, neke nisu jer se nije isplatilo.  Vožnja do 50 je OK, onda počne skakat lijevo/desno prikolica, i jako je problematičan po kiši.

Poruka za člana ZVONE16:  dobrodošao na forum, nadamo se da ćeš pronać sadržaje koji te zanimaju, a za početak daj si truda par dana i pročitaj sve teme od početka (prve stranice) da se upoznaš sa stvarima o kojima smo već razgovarali ovdje, da ne postavljaš pitanja koja su već 100 put pitana, a bogami i odgovorena.

EDIT: ne spominjati imena vozača, bilo u dobrom ili lošem kontekstu jer će neko iz tvoje pohvale izvuć informacije koje može zloupotrijebit kasnije.  ISto tako, postovi:  HVALA,   DA NARAVNO,   I JA ISTO ....... se na ovom specijaliziranom forumu ne toleriraju.  NEki su ovdje članovi 2 godine pa imaju 30-ak postova, a ti si jedan dan pa ih već imaš 20.  Vodi računa šta pišeš i koliko

mivano

646 je neispravan već treći tjedan - to znamo, nije neka novost, jel opet motor ??? ( po 5.put ???)

Shole

Razbijen je bio + tehnički

mivano

Citat: Shole  u Veljača 24, 2010, 21:44:18
Razbijen je bio + tehnički
da, da...sad sam se sjetio, zaboravio sam o tome pisat, vozio je, ja mislim, 2 mjeseca s dobrim udubljenjem na limu ( posljedica nekog od snjegova ??? )

zvone16

Sta je sa 631 jer vidim da mi sole vozi 607 i 468 ili 470 nisam siguran
ZvoneXp

shef

582 se jutros pojavio na jedinici poslije podužeg izbivanja.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Citat: shef  u Veljača 27, 2010, 08:14:13

Provozio je u srijedu na drugom djelu prekidne dvojke.

Bari

Citat: shef  u Veljača 27, 2010, 08:14:13

Evo i slika
KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

623 se vratio u promet  I da mama kad se je vracala s place je dosla sa 2 kom rekla mi je da je vidjela da je GB 622 znaci vratio se ili je krivo vidila
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Ruske

ikar

Berlingo

Citat: Ruske  u Veljača 28, 2010, 15:22:49
mama se kuzi ;D
Nista ti nije cudno. S mojom majkom je isao u osnovnu onaj sole s Kukuljanova i dobro je znala za 415. U gradu je znala nekog s 473 (poslje presao u prometnike) i znala je ona jos poneki GB. Uostalom imamo mi na ovom forumu i profesoricu koja prati autobuse.

Ruske

opa...neznam, znam da je moja tudum...eventualno zna ove nove mercedese, samo po znaku...kamo li GB ili MANove stare po znaku ili sanose, a da se vozila, je...ali nema joj razlike...hahah, da ju pitam rekla bi: imas autobuse sa tapeciranim sicevima i bez, i neki imaju cak klimu...hehehe, samo to...

mivano

ne znam je li tko primijetio, ali 412 ima onu "kutiju" (ima to valjda neki naziv) iznad vrata koja potječe iz neke od ljubljanskih Avtomontaža ( na zelenoj naljepnici piše Ishod )
kad smo već kod 412 busom caruju vibracije - sve živo se trese, krov nije u najboljem stanju, obnovljen je pod u stražnjem dijelu, dakle, izvana je dobro ofarban, ali unutrašnjost baš i nije nešto
btw.: malo OT ali nije mi jasno kako su ljubljanske Avtomontaže (SG220)  tako očuvane - sjaje se ko da su jučer izišle iz tvornice ???
i još nešto: primijetio sam da mnoge naše  Avtomontaže imaju bočne rupe na spomenutim "kutijama" iznad vrata i to sve na istom mjestu, je li to s vremenom ili posljedica zamjene/popravka  ???