Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

MAKI

661 ponovo viđen u prometu
Nova registracija-  Ri-571-SE
i malo su izmijeili onaj znak od mercedesa
sad je sličan kao na starijim citarima
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

NP-549

Jedna loša (ipak je u vožnji s mobitelom):  sređeni 661 sa rijetko viđenim displejem i dobro raspoloženim vozačem

Boki651

Ček, šta je ovako nagnut mu prednji kraj, ili je ta deformacija, uzrokovana mobom?

NP-549

Nagnut je nagnut, to je maska od Drogmoller Conecta

Ruske

nema sanse da je toliko nagnut, ja mislim da je prije to deformacija radi mobitela, tako su meni ispale neke slike izdeformirane...

BARCODE

a možda ga limari nisu dobro poravnali :) lijepo ga je vidjeti opet na cesti jučer je vozio na liniji 5
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Ruske

vidio sam ga neki dan i isti je naprijed kao ostali, samo sta ima drugaciju zvijezdu

mivano

648 dobio novi mjenjač

MB Citaro

Na 709 "skinute tablice"

Shole

Možda je imao sudar pa je pukla šajba. U tom slučaju policija momentalno skida pločice

MAKI

625 već dosta dugo vremena ne vidim u prometu sto mu je.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

MB Citaro

Citat: Shole  u Rujan 11, 2010, 03:47:48
Možda je imao sudar pa je pukla šajba. U tom slučaju policija momentalno skida pločice

Nije imo sudar nego mu je "mjenjač ošo"

Shole

Da baš se skidaju tablice kad otiđe mjenjač.  Možda jedino prednja ako ga je trebalo šlepat

MB Citaro

Citat: Shole  u Rujan 12, 2010, 00:28:59
Da baš se skidaju tablice kad otiđe mjenjač.  Možda jedino prednja ako ga je trebalo šlepat

da frende ali stoji u garaži od 6 mj a ako je istekla reg. moraju odjavit tablice

Shole

Vidiš vidiš, niko nije primjetio da ga nema već 3 mjeseca.  Kad neka krntija stara fali mjesec/dva odma skužimo, a ove nove uopće ne primjetiomo kad su svi isti.  To za tablice si u pravu.  Ali poslje se vrate iste te, nemoraju nove stavljat