Zagreb - Doboj - i natrag

Autor FantomSlobode, Rujan 10, 2009, 13:05:24

FantomSlobode

Pozdrav,

zanima me koja je linija i veza najbolja za putovanje na relaciji Zagreb - Doboj i natrag za Zagreb.

Krenuo bi npr. iz Zagreba sto ranije (subota) a vracao bih se iz Doboja sto kasnije (Nedjelja)

svaka informacija je dobro dosla

hvala

doBUS

Citat: FantomSlobode  u Rujan 10, 2009, 13:05:24
Pozdrav,

zanima me koja je linija i veza najbolja za putovanje na relaciji Zagreb - Doboj i natrag za Zagreb.

Krenuo bi npr. iz Zagreba sto ranije (subota) a vracao bih se iz Doboja sto kasnije (Nedjelja)

svaka informacija je dobro dosla

hvala

Bosnaexpres ti vozi iz Doboja ujutru u pola 7 vracaju se u 13.30 iz Zagreba...

amar

evo ko bude gledao i trazio jos informacija za ovu relaciju neka ima i ovo ovdje ...

ponuda Kantić Touristika ...

doBUS

Jest samo sto Kantic nevozi iz Doboja

amar

pa da, evo pise da nestaje u doboj, al jelah i doboj su stvarno daleko nema sta .... pa sam zato stavio ...

mesinovic

:pravite dobru reklamnu kampanju :D

busfan

Mozda ima zabranu da skrece na AS Doboj radi zastite vremena, ali ako prolazi kroz Doboj sigurno staje na nekoj benzinskoj  ;) 

amar

uhhh sigurno radim za kantic, student u sarajevo, na arhitektonskom fakultetu ...

a moguce, u gracanici staje kod TC Etna na prosirenju, ne ulazi u grad na Autobusku

doBUS

Citat: busfan  u Siječanj 16, 2010, 19:23:44
Mozda ima zabranu da skrece na AS Doboj radi zastite vremena, ali ako prolazi kroz Doboj sigurno staje na nekoj benzinskoj  ;) 

Na Merkurovoj pumpi sadasnju Batopetol

amar

ovi sto idu za austriju, njemacku, svicarsku itd staju tako, a dal staje i ovaj za zagrebu na benzinskoj, jer znam da ovi svaki put kad neko s torbama ceka kod TC etna stanu, jer znaju da njih ceka :)