Prevoz Putnika, Zavidovići

Autor tamlover, Siječanj 14, 2008, 20:38:08

fifi

fifi

Citat: lav  u Kolovoz 03, 2008, 19:41:35
Za Ljubljanu često viđam odličnog crnog MB 303.Stvarno je u dobrom stanju ako imaš koju sliku tog busa.. ;) :)
lave nadam se da ce te ova slika zadovoljit

fifi

Citat: Neo  u Listopad 17, 2008, 18:58:28
Ovo je neki unikat, ovdje je od MAN kamiona prednji branik sa farovima..
evo ga opet

fifi

lav

Prije neki dan Doboj-Zavidovići vozila setra mislim da je 213H...imate li sliku te setre...
Na liniji Doboj-Zavidovići imate solidno putnika...zbog toga što jedini vozite za Zavidoviće preko Trbika,Bočinje.....

ahmoo

Bilo je kod nas do skoro par setri...Jedno 4-5 komada...Sada jedna od njih nazalost sluzi kao "zamjena" u slucaju kvara nekog busa! A ta setra sto si je vidio u Doboju ona je dosla skoro negdje sa strane...I naravno odma dobila "fazon boju" Prevoza Putnika....
:D :) :D ;)

fifi

Citat: lav  u Listopad 24, 2008, 16:17:42
Prije neki dan Doboj-Zavidovići vozila setra mislim da je 213H...imate li sliku te setre...
Na liniji Doboj-Zavidovići imate solidno putnika...zbog toga što jedini vozite za Zavidoviće preko Trbika,Bočinje.....
Lave pokusat cu uganjat i tu setru jer vjeruj da i nije bas lako pohvatat sve te njihove autobuse jer ih imaju jako puno,pokusat cu iduce sedmice da napravim popis svih vozila prevoza putnika ako mi uspije za rukom a isto tako vjeruj da jednog translinera ganjam vec 3-4 dana da ga uhvatim

fifi

mb0404

Ko god da farba ove buseve ima ukusa,boja mu bas stoji.Posto sam novi da nesto pitam,one narandzaste mercedes sto voze lokal jesu kupljeni od zenica transa ili ne,posto znam dok sam zivio u Zenici da su imali u izobilju postbusovih mercedesa i stajera i ovih narandzastih,a sad kad prodjem nesto ih i ne primjecujem..pozz

mansg313

Stoje ti u garaži u zavidovićima dosta G&S ex banh i post bus ako na te misliš tih buseva ima po cijelom balkanu koliko želiš ;)

fifi

Citat: lav  u Listopad 24, 2008, 16:17:42
Hvala fifi druže za sliku tog Mercedesa...Stvarno je odličan

lave prijatelju jel mislis na ovu setru????

lav

Citat: fifi  u Listopad 28, 2008, 20:12:41
lave prijatelju jel mislis na ovu setru????
To je ta koju sam vidio u Doboju...solidno je icuvana...

fifi

prije par dana dosla nova setra.zuta.ali sam je iz daljine vidjeo tako da ne znam o kojem modelu se radi a dobio sam informaciju da se na njoj rade sjedista ali tacno neznam sta,cim je uganjam slika ce biti tu

ahmoo

Ja sam cuo da je stigao i novi NEOPLAN nazalost neznam koji model...Na njemu klima nesto nije u dure...Cim bude OK ide na cestu :D Tako sam ja barem cuo :P
:D :) :D ;)

fifi