Prevoz Putnika, Zavidovići

Autor tamlover, Siječanj 14, 2008, 20:38:08

ahmoo

Citat: fifi  u Ožujak 15, 2009, 14:43:39
Citat: ahmoo  u Ožujak 01, 2009, 10:04:57
Citat: fifi  u Ožujak 01, 2009, 09:41:10
Ahmo jesil ti siguran da je ta SCANIA od PPZ-a????
Pito sam ja mehanicara...On kaze da je njihova, jedino ako mi nije slago ;)
na scaniji je uraden logotip prevoz putnika i ide preko citavog autobusa tak da je ona reklama na neoplanu mala beba naspram ove na scaniji,a ima i jos jedan novi autobus dosao al nisam vidjeo koji je,samo znam da je crvene boje i nije los
ko ono meni nije vjerovao... ;D hahaha
:D :) :D ;)

ahmoo

Evo jedna slikica ;)

i usput da kazem da je u pogonu jos jedan novi bus VOLVO STEYR u bojama "POST BUS" (valjda sam dobro napisao, ma znate vi sta sam htjeo da napisem :D )

ahmoo

Jucer ujutro spreman za MOSTAR

Moram priznati da ovaj ogromni natpis ovu Scaniu gledajući iz daljine čini malom!

busfan

Citat: ahmoo  u Ožujak 07, 2009, 15:06:21
http://i51.photobucket.com/albums/f382/camdzic92/DSC01148.jpg

Ova Setra i jedan Steyr juce prosli kroz Brcko prema Bijeljini. Dobar autobus sam ne znam bas da li je za duze voznje

ahmoo

Mislim da je vec bilo nekoliko objasnjenja gdje moze a gdje ne :D Pogledaj tamo na Rasprava i novosti!
A sada: Neoplan spreman za Zenicu, Setra dosla iz Zenice odlazi za garaze, moj omiljeni transliner dosao iz Doboja i spreman za Ribnicu!

fifi

mb0404

Kojim putem ide ova linija Doboj-Zavidovic,jel lijevom stranom Bosne preko Sevarlija,Maglaja,Bocinje ili desnom ???

doBUS

Citat: mb0404  u Travanj 13, 2009, 20:31:04
Kojim putem ide ova linija Doboj-Zavidovic,jel lijevom stranom Bosne preko Sevarlija,Maglaja,Bocinje ili desnom ???

Ide na Ševarlije,Bočinja...

mb0404

doBUS

Citat: mb0404  u Travanj 13, 2009, 23:08:30
Dal ima putnika tom stranom ???

nikad nebude ispod 10 putnika....

aaaaa

Citat: fifi  u Travanj 13, 2009, 13:27:12
http://img151.imageshack.us/img151/1927/04130913010800.jpg

scania izgleda ekstra ...ko vozi Scaniu? Jel ona dvojica što su vozili Starliner ili neko drugi??

transturist

Ja sam Scaniu vidio u Sarajevu u petak. Odlicno izgleda. Vozio je Bjelic Enver koji je prije vozio zutog Citylinera. Pretpostavljam da je on zaduzio Scaniu.

ahmoo

Nisam znao da Enver vozi Scaniu, vidio sam Sadina da on vozi :D on je prije vozio Transliner pa je dosao ISUZU i evo sada vozi Scaniu  ;) Obojica su izvrsni soferi, sa Sadinom sam se vozio do Neuma sa Translinerom, bila je uzivancija, pogotovo na autoputu gdje bez problema ostavlja golfa iza sebe :D

ahmoo

Evo sada vidjeh jedan novi BUS radi se Renaultu, nisam ga uspio slikat tj. nisam imao vremena! Boja ista kao i Setra pa mi se na prvi pogled ucinilo da je Setra, al onda sam vidio da nema ratkape....Nadam se da ce uskoro biti slike!

Radi se o Renault Ares

fifi

danas sam imao malko slobodnog vremena,uzeo digitilac u ruke i imao sam sasvim dobru srecu u hvatanju zavidovickih autobusa  :) :) :) :) :) :)