Muzika

Autor tiki, Siječanj 15, 2008, 21:19:03

tiki

Sto se slusa kod vas u slobodno vrijeme i dok se vozikate busom?
Ja jednostavno obožavam polku!
NOOOT!
Salu na stranu... Najvise slusam Drum'n'bass, Hardcore (speedcore, terrorcore...), Jungle itd.. u zadnje vrijeme sve vise techno i schranz

zlikowszky

Ovog trena: The Waterboys: "And the bang on the ear"
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

goran1208

Lion

Vrsta muzike: Hip-hop, Rap, Pop, RNB, House, Techno........
Izvođači: David Guetta, Nelly Furtado, Timberland, Prodigy........
Svega pomalo
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

gaspa

Ono što je preostalo od Liona... :D   (ovisno o raspoloženju)

Cijene se pjevači koji mogu otpjevati više od jedne oktave, složenije glazbene forme (koje ja ne mogu otpjevati jer me je grdo za slušati), virtuozi na svojim instrumentima, glazba starijih godišta, izvođači iz bijelog svijeta, kod nas uglavnom nepoznati...

Ak baš hoćete da izbubetam par imena - Matogrosso&Mathias (Brazilski duo gitarista koji mi je portugalski jezik u pjesmama učinio itekako podnošljivim), Carlos Nakai (folk sjevernoameričkih indijanaca), Earl Klugh (jazz), Kenny G (saksofon), Gheorghe Zamfir (panova frula), Johnny Cash (legenda countryja), Teresa Teng (prerano umrla kineska pjevačica), Anna German (također prerano umrla Poljakinja), Maksim Mrvica (obrade i house), Puerto Rican Power...

No, od onih "tvrdih" forumaša očekujemo da se ni s glazbom ne daju smesti, već da slušaju:
Autobus calypso (Ivo Robić i Beti Jurković)
U autobusu (Daleka Obala)
Na stanici za bus (Arinka i Tingl-Tangl)
i slično iste tematike

Boki651

Ja slušam sve što mi "sjedne"

maky

Citat: Boki651  u Siječanj 20, 2008, 16:01:24
Također!

Iako, moram priznati da ipak najviše volim techno, dance i domaće, a najbolje je kad je dance remix domaće stvari  ;)
Metal nikako ne mogu probaviti  :P

A u busu nikad ništa ne slušam. Volim slušati motor i ostale zvukove koje bus proizvodi  ;D

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Servis

Citat: gaspa  u Siječanj 20, 2008, 15:40:10
Ono što je preostalo od Liona... :D   (ovisno o raspoloženju)

Pusti autobusni pomladak nek se veseli. :) Prije ili kasnije će ih uhvatiti godine pa neće više slušati spjevove o "moćnoj tatinoj Hondi Civic na koju su montirali neonke".

manoplan

Uglavnom 'stara garda'

Eric Clapton,J.J.Cale,Jimi Hendrix,Albert King...

(Drago mi je da zasad nemamo nikoga tko preferira 'cajke'  ;))

neobus

Bijelo dugme-Selma
Selma, Selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
Zdraaavo Seeeeelmaaa!

Boki651

Citat: maky  u Siječanj 20, 2008, 16:03:57
Citat: Boki651  u Siječanj 20, 2008, 16:01:24
Također!

Iako, moram priznati da ipak najviše volim techno, dance i domaće, a najbolje je kad je dance remix domaće stvari  ;)
Metal nikako ne mogu probaviti  :P

A u busu nikad ništa ne slušam. Volim slušati motor i ostale zvukove koje bus proizvodi  ;D

SG 220 i njegova treća brzina ili 5 ovisno o mjenjaču, to je najljepša muzika

Shole

A sanosov ili tamov međugas za nižu !?

Boki651

Može proći, mada MAN-ovi number 1.

zlikowszky

Samo da napišem par favorita pa da znate gdje sam:
Dire Straits, Credence Clearwater Revival, Bruce Springsteen, Eric Clapton, Rod Stewart... sad već znate kamo me glazbeno svrstati.
Od domaćih mislim da i nemamo baš bogzna kakav izbor, ali Gibo i Nina uvijek prolaze. Volim si posluhnuti sve pripadnike Novog vala.
Narodnjake mrzim iz dna duše, jer u stvari nemaju neke veze s glazbom (po mom uvjerenju). Držim da su narodnjaci isto ono kaj ostane pri dnu bačve kad prvi put pretačem vino.
Javit će se vjerojatno oni koijima su narodnjaci zakon, ali ko voli nek izvoli.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Boki651

Od Claptona mi je najbolji sentiš Wonderful tonight