Udruga vozača i automehaničara AUTOTROLEJ i aktiv DDK

Autor dragec52, Listopad 11, 2009, 14:45:18

421

Što se zastavica tiče, na dan praznika , blagdana ili koje važnije manifestacije na buseve ZETa se obvezno stavljaju gradska i državna obilježja.
Zato pitam.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Citat: 421  u Listopad 25, 2010, 22:58:10
Mi u ZETu ne bismo imali ništa protiv ovakve GLASNEgovornice! Naročito nakon  ne/komentara  o ZETu s RTL ili Nove unazad nekoliko mjeseci.
Jedino što treba ostati do kraja na bojnom polju i poginuti junački za boje Troleja skupa s ekipom.

Potpisujem!
I ne samo Glasnogovornica, nego i novi direktor kojem nije ispod časti družiti se s radnicima, poslušati njihove sugestije, čuo sam o njemu dosta lijepih stvari od kolega iz Autotroleja. Nadam se da će takav njegov pristup donijeti rezultata i otkloniti brojne kritike na račun Autotroleja na veselje vozača, ostalih radnika i samih putnika. I da će poslužiti kao primjer našoj i ostalim srodnim firmama u HR.
Drago mi je da je Glasnogovornica ovdje s nama na forumu, pa koristim priliku da pozovem i poštovanog direktora da nam se pridruži ako nađe malo vremena!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Shole

Možda bi to ipak bilo malo too much.  Mnogi bi si tada dali za pravo dijelit svakave savjete.  Daju ih i ovako, ali onda bi tek dobili krila

dragec52

Haj. Neznam kako da složim komentar a da neke sitne duše ne protumače kao  "uvlakačke". Da, naš Smoki je OK i zaista / ja osobno/ nemam baš nikakvih žalopojki na njegovu dosadašnju "vladavinu", a ruku na srce na nas vozače nebi niti imao nekih veliki zamjerki osim pojedinačnih slučajeva. Smatram da je i njemu u interesu da je cijenjen i respektiran od nas - zaposlenika jer ćemo lakše prebroditi ova krizna vremena. Ipak smo mi naj jača grupacija u firmi.
  Skladna i kolegijalna atmosvera u TROLEJU je veliki plus za sve zaposlenike pa ćemo i lakše pretrpjeti neke neminovne i nepopularne odluke UPRAVE na čelu sa  našim direktorom.
Mogao se uvjeriti da ima solidnu bazu mladih vozača - veseljaka i složnih u druženju i opuštanju od kojih je večina i dobrovolji davaoci krvi a  aktivne su i sporetske sekcije i aktivnost.
Dozvolit ću si slobodu i ustvrditi da baš ovakva druženja u Rijeci a i na izletima učvršćuju ta prijateljstva među zaposlenicima. A evo i jedne "grebatorske" - iskemijaj  koju kunu za par izleta godišnje u suradnji sa Udrugom vozača i automeganičara - dobrovoljnih davaoca krvi i sindikata uz našu kotizaciju i odmah češ imati još revnije i zadovoljnije zaposlenike koji će poslije lakše podnijeti "Sitni vez Uprave".

421

Predlažem da Drageca još ovo malo vremena do mirovine iskoristite za savjetnika!
Bila bi to bolja solucija no da ga se troši na 7A!
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

dragec52

Napokon dobra vijest. RAZMIŠLJAJU o organizaciji druženja zaposlenika naše firme. Nemogu bilivit. Glasnogovornice budi naš glas ZA ostvarenje i realizaciju vaše ideje. Ma nisu ni šoldi sve, dajte nam kolača i zabave i lakše će te nas "mjesiti" i oblikovati a  mi ćemo lakše podnijeti neke vaše nepopularne mjere i po koju nebulozu. A u slućaju da ideja zaživi i nešto se iskemija osobno ću pozvati uvažene kolege forumaše iz ZETA da nam se pridruže. Stručnjak sam za takve aktivnosti. Nadam se da će se ideja ostvariti i da se podružite sa nama. Conecto i 421 bit će te moji gosti  good_boy NARAVNO ako se sve realizira. Ali kontam, ćim je glasnogovornica javno spomenula tu nakanu da će nešto i organizirati.
Samo jedna mala napomena, 421 ja vrlo rijetko vozim 7a i na toj liniji me baš i ne troše - u stvarnosti uopće me ne raubaju previše, sve dosta lako podnosim i nadam se tako dočekati i umirovljenje.

dragec52

Evo napravio sam ispravak i korekciju prije navedene tvrdnje da diša prati forum. Da me ne demantirate  a tebi BARCODE evo   good_boy good_boy good_boy good_boy pa ima on glasnogovornicu koja je demantirala krivu i netočnu tvrdnju nekog  :)evil  ;D ;D ::|

dragec52

Evo još jedna korekcija - nema više da te boli glava  :P :P

421

421

@Dragec: oprosti na nepoznavanju RI područja i AT linija. ;D
Ali ipak Te je bolje izraubati do kraja  radnog vijeka s mjesta savjetnika: prijedlog si već dao-češći RADNI SASTANCI s vozačima radi razmjene mišljenja su se pokazali vrlo uspješnima.
Nesuđeni vođa i mudar čovjek govori iz Tebe.

BARCODE

Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Berlingo

Citat: dragec52  u Listopad 26, 2010, 19:20:44
A u slućaju da ideja zaživi i nešto se iskemija osobno ću pozvati uvažene kolege forumaše iz ZETA da nam se pridruže. Stručnjak sam za takve aktivnosti. Nadam se da će se ideja ostvariti i da se podružite sa nama. Conecto i 421 bit će te moji gosti  good_boy NARAVNO ako se sve realizira.
A budete mi dosli onda u moj dio grada na pivu? Nece vas moja Dona izgristi!

conecto

Zašto se se nekad svi cucki zvali Medo, a danas se gotovo svi zovu Dona?  ;D
A GDJE JE POANTA?

Berlingo

A vi nemate vise peseke? A zasto Dona? To bi trebalo pitati moju zenu.

conecto

Citat: Berlingo  u Listopad 26, 2010, 22:04:15
A vi nemate vise peseke? A zasto Dona? To bi trebalo pitati moju zenu.

Naši peseki imaju 2 ili 3 (jedan par nogu više od tvojih) osovine i zovu se Mercedes, MAN ili Irisbus.
Zašto Dona?
Žena ti je voljela piti te sokove u mladosti, ti bi vjerojatno radije da se kuja zove Žuja  good_boy ?
A GDJE JE POANTA?