Autobusni kolodvori

Autor gaspa, Siječanj 17, 2008, 15:14:17

jesrib

nazalost samo 2 slike nabrzinu niškog kolodvora

kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

mate

Krpan

Novi osječki autobusni kolodvor sa zapadne strane

uz oznake perona (i oćenito na kol.) natrčli su mali milijun kamera kao da je to Fort Knox

parking za autobuse

Berlingo

Pa nije bas kolodvor, ali tu funkciju ima. Jako je mali. Znam da ima tu dosta polazaka, bar za vrijeme skole. Mijesto se zove Kriz. Nemam ideje gdje bi to drugdje stavio.

tomekk

Nisu baš najbolje fotke, al eto, vidi se da je kolodvor u Samoboru pri kraju pa apeliram na Samoborce na forumu nek nam malo to detaljnije prikažu...

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Sonja

Radovi na novom autobusnom kolodvoru u Zaboku su u punom jeku.

mate

Novi AK Osijek je od 6.6.2011. i sluzbeno otvoren za sve građane, svecana ceremonija je bila 3 dana ranije. Danas sam imao priliku otici do tog zdanja i uglavnom sam bio zadovoljan videnim, s obzirom da je tek pocetak rada kolodvora. Ima nekih sitnih detalja koji ne stimaju ali s vremenom bi i to trebalo doci na svoje mjesto. A, sada da predocimo i novi AK Osijek, koji je u koncesiji APPa i u slikama...

Pogled s ulice

Ulaz/izlaz u podzemnu garazu, parking za osobna vozila

Ulaz/izlaz za autobuse na perone

Peroni - ukupno ih je 16

jedna zanimljivost - iznad svakog perona se nalazi display koji ispisuje dolazak/odlazak busa s tog perona

parking za buseve

malo i iz unutrasnjosti

salteri s informacijama i blagajnom

veliki info display

prolaz prema peronima

FitzTN

Trebalo bi biti otvorenje 1.7. :)

Ivan1983

Od 15.07.2011 sve autobusne linije SAMOBORČEKA i AUTOTURISTA prometovat če sa novog autobusnog kolodvora SAMOBOR 8-8

Westin

Danas predstavljen novi autobusni kolodvor Rijeka koji bi se trebao početi graditi krajem godine kad se ishode svi potrebni papiri
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pogledajte-kako-ce-izgledati-novi-autobusni-kolodvor-u-rijeci.html

hochdecker

Prvi dan na novom AK Samobor...

Ured Prometnika SMB odmah kod glavnog ulaza

Prostorije Agencije SMB

Od ostalih sadržaja još nema ništa. Ako neko ima priiliku (i bolji fotić) nek poslika pa da imamo i kvalitetnijih slika...

hochdecker

evo zgodne prve rečenice.....šteta što nema slike ulaska setre..   
http://www.samoborskiglasnik.net/zariste.asp?datum=20110715#737

Tomek

Jučer sam vidio u Samoboru da su po centru iscrtane autobusne stanice. Jel netko zna kuda će ići nova linija? I, šta će biti sa starim kolodvorom, jučer su na njemu još uvijek bili autobusi