Nabavke autobusa 2008. – 2017.

Autor maky, Siječanj 18, 2008, 22:26:06

tramvajac 92

Da su ok, vozili bi u Rijeci.

netko

Ne, hvala, ja osobno ne bih više Mercedes unatoč tome što većina kaže da novi C2 nije ni blizu C1 facelifta.

MAN ili Solaris. Solarisu je vjerovatno problem servisna mreža i djelovi kod nas u ST, tako da jedini izbor ostaje MAN.

Ili možda čak Scania, samo je kod nje problem što ne nudi troosovinca u LF verziji, nego samo u LE.

Ali s obzirom da je svaka nada u nabavku NOVIH autobusa pala u vodu, bio bi pravi uspjeh da dođe nešto polovno, 10 godina staro.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

man323

I dalje ostaje moguća nabavka novih autobusa iduće godine ako prođe gradski proračun Grada Splita u kojem je također uračunata nabavka novih autobusa.

podgora

Citat: netko  u Studeni 17, 2016, 21:01:54
Ne, hvala, ja osobno ne bih više Mercedes unatoč tome što većina kaže da novi C2 nije ni blizu C1 facelifta.

MAN ili Solaris. Solarisu je vjerovatno problem servisna mreža i djelovi kod nas u ST, tako da jedini izbor ostaje MAN.

Ili možda čak Scania, samo je kod nje problem što ne nudi troosovinca u LF verziji, nego samo u LE.

Ali s obzirom da je svaka nada u nabavku NOVIH autobusa pala u vodu, bio bi pravi uspjeh da dođe nešto polovno, 10 godina staro.
Može i volvo servis je u dugopolju

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

elez

Jel Solaris ima ovlaštenog zastupnika za RH?
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

podgora

Mislin da ne samo Srbija ima zastupnika jer su solarisi gradski busevi u Beogradu
Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Sofer122

mozemo se samo nadati nabavci novih buseva ali mislim da to nije za očekivati jer promet nema novca,imaju jos samo par mjeseci za plaće

Shole

Plaće ne daje Promet nego Grad Split, a ti sigurno neznaš koliko Grad ima para i za šta su namjenjene i zato ne trkeljaj gluposti

man323

Ako prođe gradski proračun, onda možemo očekivati nove autobuse, tako je obećao Baldasar. Isto tako selidba garaže i svih ureda na Dračevac, gdje će izgraditi novu zgradu. Sve se to planira financirati kreditom Europske banke za obnovu i razvoj.

netko

Citat: man313  u Studeni 18, 2016, 13:07:58
Ako prođe gradski proračun, onda možemo očekivati nove autobuse, tako je obećao Baldasar. Isto tako selidba garaže i svih ureda na Dračevac, gdje će izgraditi novu zgradu. Sve se to planira financirati kreditom Europske banke za obnovu i razvoj.
Da, Baldasar je rekao....Ali, za sada je odustao od valda tog istog kredita zbog nepovoljnih uvjeta. Zar bi se uvjeti trebali dogodine promijeniti? Inače, sam Baldasar ima problema među svojim redovima (SDP), a što se tiče oporbe mislim da nitko neće dignuti ruku za proračun, a proračun mora biti izglasan kroz najviše mjesec dana tako da ćemo vidjet. kava
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

elez

A o koliko se tu novca radi

tramvajac 92

Za razne potrebe prometa u Splitu i okolici (Kaštela, Omiš, Sinj, Solin, Trogir, Dicmo, Dugi Rat, Dugopolje, Klis, Lećevica, Muć i Podstrana). 62,7 mil eura iz EU fondova.

Kolko toga otpada baš na Split ne znam, ali vjerojatno većina, jer treba uredit Dračevac da to zadovoljava potrebe Prometa par desetljeća, treba autobuse nabaviti, sredit naplatu karata....

elez

Uglavnom previše toga a malo novaca

Neko

Citat: elez  u Studeni 20, 2016, 21:18:04
Uglavnom previše toga a malo novaca

Treba nabavit 80 autobusa za cca 20milja€ i prodaju karata za cca 1milju€.
Ostale bajke treba zaboravit. Prethodno se riješit prof baltazara i njegovih uhljeba.

Shole

Lijepa ti je računica,  svaka čast.  Koda su te Bandićevi uhljebi školovali.

LE za prigrad imaš već od 135 hiljada eura a tebi prosjek po busu  250.  Šta imaš u planu zglobne Volvo hibride ?