Vozni park i novosti

Autor shef, Siječanj 20, 2008, 15:23:48

andro95

Sigurno je kupljen, stavljena je Liburnijina web stranica ispod zadnjeg stakla.

tramvajac 92

Ovakav: http://www.ruhr-bus.de/menchen313-15m1.JPG
ili
ovakav: http://phototrans.eu/images/photos/original/340/602242.jpg
autor: marek/phototrans.eu

Ili još bolje poslikajte ga.

tony

Isti je kao i splitski samo crveno crne boje

sibencan

ex. Dr Richard Wien, Lion's City LL je.
Eurobus AV 120

Paško

g.b. 509, evo lošije slike dok ga bolje ne uhvatimo

by Tomek
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Josiip

Svi liburnijini integri počeli dobivati reklame bauhaus-a,osim troosovinaca 553,554 i 555.

INTEGRO

Stiga jos jedan Lion'S Classic gbr 510!
Liburnija se dobro obnavlja zadnje vrime! byeg

Teutonic

Na kakvima vam linijama voze Regiji,i jesu li prigradski ili međugradski modeli (kakve imamo u Šibeniku)?

peron24

Dva Regia voze na lokalnim linijama jer samo takve i postoje (osim posebnih vožnji). To su busevi za malo duže lokalne linije za razliku od ATp-ovih. Liburnija vozi samo na zadarskom području tako da je najduža linija za Starigrad Paklenicu i Tribanj Kruščicu (to je ispod Velebita) i ta je linija duga oko 50 km. Za otok Pag vozi Antonio tours. Za područje Gračaca u Lici kao i za područje Benkovca vozi Čazmatrans, a za Lišane Ostrovičke u šibenskom zaleđu vozi privatnik Lišane tours preko Benkovca. Nakon ukidanja putničke lokomotive za Knin uvedena je Čazmatransova autobusna linija.

Visoka Avtomontaža ZD-309-GI iz 1990 je na prodaji, cijena je 20 tisuća kn a prešla je 1 200 000km. U dobrom je stanju i ima klimu. Nedavno je vozila košarkaše u Slavonski Brod!
Svi preostali Mercedesi O305 i Dubrave su odjavljeni i rashodovani tijekom 2013 i početkom 2014. Kad sam u rujnu 2013 išao na Dugi Otok tamo sam snimio gbr.220 a u gradu sam još vidio gbr.215 i 216 na kraćim lokalnim linijama (Galovac,Škabrnja itd). Mercedesi O305 su imali oko 30 godina i pokazali su se kao pun pogodak za svaku firmu u koju su došli.

Teutonic

Hvala na informacijama.
Znao sam da vozi samo u lokalu ali sam pitao kakve linije voze jer u ATP u voze međugradske linije pa me zanima jel to isti model regija kao i ovaj u Šibeniku.
Još nešto,znaš li možda koji autobus obično vozi za Knin i u kojem taktu polazaka,odgovori mi na PM ako znaš da ne spamamo tu.

mate

Citat: peron24  u Listopad 21, 2014, 16:56:58
Visoka Avtomontaža ZD-309-GI iz 1990 je na prodaji, cijena je 20 tisuća kn a prešla je 1 200 000km. U dobrom je stanju i ima klimu. Nedavno je vozila košarkaše u Slavonski Brod!

Nije bas nedavno, 2011 je bila s juniorima KK Zadar, a 2012 je vozila pripadnike Tornada na tekmu u SB, i definitivno je u vrlo dobrom stanju tad bila, koliko sam ja uspio vidjeti, vidi se da se u Liburniji dosta brinulo oko tog busa, a i po rijecima vozaca do dolaska MANa 875, vise je ona vozila kosarkase, zbog svoje udobnosti, nego Noge koji je imao dosta tvrda sjedala.

tony

Liburnija je počela raditi "generalke" na autobusima na citarima 1.generacije jedan po jedan sređuju na novo lakiraju,nove tapecirunge rade isređuju neke improvizacije koje su radili u autobusima samo mi nije jasno zašto ne srede idispleye na auotbusima kako se koji pokvari samo na njih zalijepe crne folije a linije ispišu na formatu A4!??

tony

u liburnije prinova-e uskoro više detalja  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

tony

pa zna se po cemu je liburnija poznata mercedes ;)