Vozni park i novosti

Autor shef, Siječanj 20, 2008, 15:23:48

man323

U EOJN-u je raspisan natječaj za nabavku novog autobusa.

lussin

Kad već nemamo sliku, imamo video crvenog Regia

MAN truck bus

Kako nemamo  ;D
Evo ih

Slike iz 7 mjeseca Petričane.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

GT-R

Zasto dosta Mercedesa ima prednju "masku bez znaka"?

Lion's Driver

Citat: GT-R  u Kolovoz 26, 2016, 11:07:41
Zasto dosta Mercedesa ima prednju "masku bez znaka"?

Mislim da su ta čuda bila za bliskoistočno tržište kao i MAN Lions City LL (isto nema logo) a možda su i zamjenski djelovi...Primjetio sam to prošlo ljeto

Paško

Citari jesu bili za UAE, ali LL je došao iz Austrije. Nemaju znak ako kupac tako naruči. Busevi u Hambrgu desetljećima tako nemaju znakove naprijed, a to su oni prije uglavnom iskorištavali za lijepljenje reklama.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Lion's Driver

Aha tako..za Citare znam da jesu...a za MAN se pricalo pa sam nasjeo izgleda  glavauzid

andro95

Jučer ujutro oko 7 sam vidio bijelu Setru, mislim da je bila S417UL, na liniji iz Vira prema Zadru, ako se dobro sjećam. Imala je i Liburnija logo s adresom na prednjim vratima. Je li to nešto na testu ili su nabavili novi bus?

Shole

Dočim je na vratima nešto onda znači da je kupljeno.  Testnim autobusima se inače ne stavljaju obilježja.  Je imala ZD tablice ili neke  njemačke NU-SO-0000  ili pak neke u čudnim bojama ?
Uspio si shvatit da je 417 UL, a po čemu ?  Nije baš nešto čest model

andro95

Nisam uspio vidjeti tablice. Da je S417UL pretpostavljam jer je troosovinac i baš izgleda kao prigradski model, niži, ima oba vrata spojena sa staklom, onako kao Integro i slični.

tramvajac 92

Možda je i 419UL, sad koji je, budemo vidjeli.

andro95

Evo je. Nažalost, nisam imao puno vremena, samo sam stigao slikati na brzinu. I je, model je S417UL, piše iznad prednjih vrata. Na displeju piše Wili Bus

INTEGRO

Stigao je i novi Iveco i Neoplan...

tony

Na Internet stranici Liburnije objavljen natječaj za kupovinu 5 Novih Autobusa predviđena vrijednost ca.   9.600 000 kn + Pdv

man323

Rok za dostavu i otvaranje ponuda je 19.12.2016. u 11 sati.