Polet – fotografije

Autor gaspa, Prosinac 07, 2007, 11:16:59

Tomek

Samo ti slikaj, pratimo mi to redovito ;)

tina99

evo vam slike VK 950-AA POLET

tomo

To je onda kad je taman bio na sređivanju, vidi se da još nije dobio ni logo, a i sjedala su još uvijek u najlonima.... bravo!
Inače zamijetio sam da fale 2 AV 120, ne vidim ih već duže vrijeme i to VK-176-BB i VK-436-BB

tomo

Citat: 1142007  u Prosinac 09, 2009, 20:19:10
Da li netko zna cjene gradskih karata ?

Na Polet webu piše samo za van VK

Hvala
5,00 kn je cijena za gradske linije

tina99

nefale bili su na dotjerivanju a sada imaju mislim druge tablice.

tomo

Citat: tina99  u Siječanj 01, 2010, 21:03:50
nefale bili su na dotjerivanju a sada imaju mislim druge tablice.

bilo je i vrijeme  :) ako imaju nove tablice, saznat ćemo... taj VK-436-BB je dok nije ukinuta linija Vinkovci-Ilok, a prije Bova, redovan na toj liniji 

tomo

bravo...  mislim da ova VK-293-BV nema kožna sjedala kao VK-290-BV nego obična kao u 291 i 292

Izvor: www.polet.hr

tomo

tomo

neke današnje slike...
VK-278-BV u 15:10h na liniji Vinkovci-Nijemci

VK-294-BV odmara

VK-805-S (HV Budrovci)

VK-295-BV

VK-870-CO

VK-950-AA

s lijeva na desno VK-291-BV , VK-286-BV, VK-152-AJ, VK-282-BV, VK-283-BV

doBUS

Citat: tomo  u Siječanj 16, 2010, 16:54:50
neke današnje slike...
VK-278-BV u 15:10h na liniji Vinkovci-Nijemci
VK-805-S (HV Budrovci)

Ovaj neplan je prosle godine stajao na carinskom terminalu Tesanj :-\Sta li je tamo trazio pitaj boga ???

tomo

Ne bih znao odgovor.... najvjerojatnije je bio neki povremeni prijevoz, a da li u svrhu izleta/ekskurzije ili nešto za poduzeće... keine Ahnung! Iako je star, svakodnevno drži od pon-pet/sub ovu liniju kako je navedeno na tabli - prijevoz HV (starta u ranim jutarnjim satima, i svakodnevno se vraća na kolodvor oko 17h). Još jedan od primjera kvalitete (starog) Neoplana. Šteta je da nemaju još kojeg...

doBUS

Citat: tomo  u Siječanj 17, 2010, 00:13:51
Ne bih znao odgovor.... najvjerojatnije je bio neki povremeni prijevoz, a da li u svrhu izleta/ekskurzije ili nešto za poduzeće... keine Ahnung! Iako je star, svakodnevno drži od pon-pet/sub ovu liniju kako je navedeno na tabli - prijevoz HV (starta u ranim jutarnjim satima, i svakodnevno se vraća na kolodvor oko 17h). Još jedan od primjera kvalitete (starog) Neoplana. Šteta je da nemaju još kojeg...
Nevjerujem da je izlet ili ekskurzija.Bio je parkiran na terminalu za carinjenje sa kamionima

tomo

Citat: doBUS  u Siječanj 17, 2010, 00:20:58
Citat: tomo  u Siječanj 17, 2010, 00:13:51
Nevjerujem da je izlet ili ekskurzija.Bio je parkiran na terminalu za carinjenje sa kamionima
Pa i mnogi autobusi u Osijeku parkiraju na terminal za carinjenje kamiona i željezničkog prijevoz... ne mora nužno značiti, a pogotovo jer je taj bus "biblijski" već u Poletu... nebitno.... što bi bilo kad bi bilo , i što je bilo da je bilo nije za nas....  ;)

tomo

VK-291-BV

VK-292-BV

VK-287-BV

sinoć sam po dolasku na AK Vinkovci iz Osijeka oko 18:50h se nadao da ću vidjeti koji bus kreće za Pulu u 19:00h međutim dotični još nije stigao na peron 2, a po izlasku s AK stizao je VK-870-CO i njegov vozač "mađioničar".... međutim taj isti danas odmara na peronu 13... Tako da je vrlo vjerojatno Skyliner otišao nekud put mora...

mate

Zlatna Bova danas na autocesti u smjeru Vinkovaca, rijec je o nekoj posebnoj voznji