Prenamjena autobusa

Autor gaspa, Siječanj 28, 2008, 16:03:13

frukec

Shole

Odlična slika.  Puno toga me zanima na ovom busu.  Po bunkerima mi izgleda da je duži međuosovinski razmak od standardog 404,  da ne govorim da uopće ne postoji troosovinski 404, osim onog prototipa katnog 404DD.  Bit će najprije da je ovo samo karoserija, tj. samo pola :) od 404-ke, a pitaj boga na kojoj šasiji

altenator

Dobro pitanje O 404 nema troosovinsku izvedbu osim onog DD protutipa. Ali EA je napravija Eurostara  404 shd na troosovinskoj šasiji i bazi 404.  ??? ??? ??? ???

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

5AR

Weber iz Slovenije je preuredio svoju Setru S415HD, po potrebi stavlja 20 kreveta sa pregradama u zadnjem dijelu busa. Ima članak u Kamion & Bus 6/2013 slovensko izdanje.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

STEFI- GRAF

Stara Ikača Zračne luke Split kad vatrogasci završe vježbu može poslužit i za maškare ;D

zlikowszky

Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

maxkuki

Paško

Nekadašnji Prometov g.b. 600 je još živ 8)

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

shef

(c)Teutonic

Shole

shef

(c)Teutonic