Stari Velim, Stankovci [ZD]

Autor autobusi.org, Siječanj 29, 2008, 20:58:58

Teutonic

Šibenik-Benkovac ( via Grabovci-Stankovci-Banjevci-Dobra Voda)
Neka drugi kolege odgovore jer ja samo te 2 linije znam.

tomekk

Citat: Teutonic  u Listopad 09, 2014, 17:50:26
Na lokalnoj liniji još vozi i bijeli MAN Lions Classic SU 313,kojeg nemamo na forumu (nema natpis nego samo na vratima piše)on obično vozi popodnevnu đačku smjenu iz Šibenika (20:00).
U lokalu još voze ovi koje je peron24 spomenuo,a vozi i zelenkasta Setra ponekad i Transliner.

Nije 313 nego 263 ex Vincek ex AP VŽ. 2 su (bar su bila, a ko zna sad), jedan plavi, drugi bijeli, a fotki još uvijek nema...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

peron24

Dio voznog parka (neke slike su ponovljene, a neke stavljam prvi put)

Setra 315 HD kupljena 2011 (exTouring Croatia ZG-1002-CT)

Renault Master ZD-134-ET  (sorry snimljen je Olympusom pa nemože bolje)

Mercedes Sprinter 412, vozio od 2006 do 2013, reg. ZD-170-EI

Početkom 2012 Vincek je sa nekoliko autobusa vozio linije ATP-a Šibenik. Među njima su i dva MAN-a Su 263.
Plavi VŽ-264-KM i bijeli VŽ-312-KN. Krajem ljeta 2012 Vincek je većinu vozila vratio u Varaždin. Dva MAN-a su prodana Starom Velimu, plavi je postao ZD-170-HC, a bijeli ZD-171-HC. Usput ću napomenuti da je Renault Master prodan ATP-u (VŽ-632-LE).
Dok na snimimo novije slike stavit cu linkove iz vremena Vinceka:
http://i993.photobucket.com/albums/af60/peron25/Picture029-1.jpg
http://i993.photobucket.com/albums/af60/peron25/Picture059-1.jpg

Btw. Tourismo ZD-955-GD je  pripadao firmi Contus Zadar od 2001 do 2010. Bio je ZD-768-CO

šolsmen

Stigla je kraljica. D1438V, sadašnja reg. ZD114HZ, na liniji za Stankovce svakodnevno. pivkan
Ex Kladušan transturist.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

Brojna ekipa Starog Velima u subotu na Velesajmu

Pozdrav gazdi i ostatku ekipe ;)

peron24

Mercedes Spinter 412 na lokalnoj liniji Šibenik-Stankovci. Poseban je po tome što ga vozi vozačica!
Kad napravim bolju sliku nek onda admini ovu maknu  ;)  Moj traljavi Sony je malo nepouzdan  :-[

Mercedes je prije pripadao firmi Bonavia ST-009-T
http://i1080.photobucket.com/albums/j339/Avtomontazafan/80c498d7.jpg

Teutonic

Mene zanima zašto u 14:15 iz Šibenika i ujutro za Šibenik voze 2 Velimova busa,jedan iz Benkovca a drugi iz Stankovaca pa nije vrag da ima toliko putnika?
Obično iz Stankovaca vozi nepoznati bijeli bus za mercedesovim logom (mislim da je TAZ Dubrava 1438V) a iz Benkovaca jedna od Setri.
Još nešto ta vozačica je viđena kako vozi Isuzu Turquoise bijeli u Pirovcu jučer.

shef

Bilo bi super da fotoaparatom uhvatiš Dubravu...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Teutonic

Čudo mi je kako nitko nije uhvatio skoro svaki dan je vidim al sam uvik u žurbi pa nemam vremena ili samo projuri.

zlepur1

Tačno je da ujutro voze 2. autobusa iz Benkvca i Stankovaca.Putnika dakako ima a sve iz razloga što je ljudima lakše obavljati neke poslove u Šibeniku koji je od Stankovaca udaljen nekih 15-ak km nego u Zadru(čijoj županiji pripada), a isto tako i đaci su 99 posto upisani u šibenske škole(znači cili onaj dio pirovačog i vodičkog zaleđa) gravitira Šibeniku.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

peron24

Evo konačno slika Dubrave 1438V

Shole

Ex Autotrans je sigurno,  samo je pitanje koji garažni.

peron24

Nekad je bio Autotrans gbr. 1311 RI-692-PZ,  prije toga Ap Požega gbr. 45  SB-103-DB,  zadnjih godina Kladušan transport KA-737-FM i na kraju je završila u šibenskom zaleđu u Starom Velimu, ZD-114-HZ, još fali prva tablica iz 1999.  ;)

5AR

Ne fali još jedna nego najmanje 3 a možda i 4.