Fils, Pula

Autor autobusi.org, Veljača 02, 2008, 12:34:19

boro

Ovo mi je definitivno najdraži bus od Filsa. Em mi je puno lijepši ovako plavi nego ono uvijek klasične bijele boje, a i s njim sam bio prošle godine u Genovi,a ove godine sam se vozio sa njim po Minhenu:

brioni

ovaj O303 još nemamo

a ovu temsu imamo

Oprostite ako ima pogrešaka

brioni

iz Venezie pun svečanika a iz Zagreba je došla crvena Setra 415gt-hd

brioni

boro

Jutros Setra S 315 HDH krenula za Mađarsku, vozi selekciju Istre u rukometu .

Alex

boro

Da, nešto sam čuo o tome. Dali se zna koliko je oštečen? Inače, to je jedan od dva autobusa koji su jučer išli iz Medulina za Pazin sa prosvijednicima protiv gradnje deponija u blizini Medulina. Po mojim saznanjima došlo je do frontalnog sudara ali navodno nema ozlijeđenih.

mansg313

Citat: boro  u Listopad 21, 2008, 13:54:49
  Da, nešto sam čuo o tome. Dali se zna koliko je oštečen? Inače, to je jedan od dva autobusa koji su jučer išli iz Medulina za Pazin sa prosvijednicima protiv gradnje deponija u blizini Medulina. Po mojim saznanjima došlo je do frontalnog sudara ali navodno nema ozlijeđenih.
Bus nije jako oštečen a vozila je još i 315 GT-HD mate je stavio post u topic crna kronika

boro

Tamnoplavi MB o303 popravljen. Viđen u nedjelju u Umagu.

Sonja

a danas je MB O303 bio u Zagrebu  ;)

Pasa

Citat: lav  u Srpanj 16, 2008, 16:18:41
Citat: zlikowszky  u Srpanj 16, 2008, 13:56:49
Opet sam ulovio interesantan detalj. Pogledajte sliku i vidjet ćete da ova S315 ima brisač i uz gornji rub vjetrobrana. Ne znam jel to imaju sve HDH?

Da imaju svi HDH modeli :)

nemaju svi.

brioni

brioni

Fils nabavio "novu" Setru 415 gt-hd. Bijela i ima kaljicu vode na sredini.

registracija - PU- *** - MM

p.s.  Kad njih je sigurnih mjesec dana ali do sada nisam bio siguran.   

Tomek

Registracija je PU-860-MP i bila je jučer u Zagrebu. Nije nova, godinu dana je stara, ne znam otkud je kupljena.

brioni

Jednom kada sam se vozio sa njima u Zg pričali su vozaći da će nabavljati 15 buseva (prićalo se o Mercedesu) . Baš ne vjerujem u tu brojku. ali isto kada sam se vraćao iz Zg prićali su da su doveli salonsko vozilo iz Njemačke.

Sada da li je to istina neznam.

brioni