Globus Turist, Doboj

Autor lav, Veljača 05, 2008, 14:33:17

doBUS

Isuzu danas vozio iz Sarajeve do Doboja,u Doboju putnici za Orasje presjeli u Neoplan Jetliner (koji obicno vozi Orasje-Sarajevo).Ima i slika samo dok prebacim na komp

doBUS

Citat: doBUS  u Veljača 16, 2010, 23:45:34

Isuzu danas vozio iz Sarajeve do Doboja,u Doboju putnici za Orasje presjeli u Neoplan Jetliner (koji obicno vozi Orasje-Sarajevo).Ima i slika samo dok prebacim na komp

max

BAZA. :)

emir

Ovaj Sprinter je ex Road Tuzla.Dosao u zamjenu za bijelog Isuzua.

The_Dubster

emir

Isuzu je sada kod Roada,a bit ce i slike kada ga ponovo vidim.

The_Dubster

Citat: emir  u Veljača 24, 2010, 15:47:34
Isuzu je sada kod Roada,a bit ce i slike kada ga ponovo vidim.

znači imao sam čast da zadnji slikam tog isuzu-a :D

doBUS

Bosna je imala 2 Isuzua,The_Dubster  ovaj sto si ti slikao iznad taj je jos u Bosna Turistu drugi je otisao u Road

The_Dubster

aaaa, nisam znao :$

znači biće još slika od isuzu-a :D

doBUS

Citat: The_Dubster  u Veljača 24, 2010, 20:45:06
aaaa, nisam znao :$

znači biće još slika od isuzu-a :D

imas sliku drugogo ex-Bosninog Isuzu na Srbijankom forumu ;)

The_Dubster

neka, više volim ove svoje koje sam ja uhvatio nego da kopiram druge... izbjegavam to koliko mogu :D

doBUS

Citat: The_Dubster  u Veljača 24, 2010, 21:50:17
neka, više volim ove svoje koje sam ja uhvatio nego da kopiram druge... izbjegavam to koliko mogu :D

Ispravno,al konto sam da vidis cisto informativno ;)Taj Isuzu sto je sad kod Roada imao je nekakve narandzaste naljepnice po sebi

Mustafa YJM

Ovaj raspadnuti MAN redovno ordinira po Doboju.......ovo čudo voza učenike...:S

mb0404

Citat: Mustafa YJM  u Veljača 25, 2010, 11:30:43

http://img708.imageshack.us/img708/9030/01022010.jpg
gdje si slikao ovog MAN-a,kupljen je od nekog dobojskog prevoznika...vozi pored moje kuce djake nekad ide zeljeznicka stanica-miljkovac,nekad zeljeznicak stanica-cajre,kad nema njega u zamjena upada ona setra,kad nema nje vozi isuzu i mercedes sprinter ovaj zeleni sa slike

Mustafa YJM

Citat: mb0404  u Ožujak 08, 2010, 01:09:18
Citat: Mustafa YJM  u Veljača 25, 2010, 11:30:43

http://img708.imageshack.us/img708/9030/01022010.jpg
gdje si slikao ovog MAN-a,kupljen je od nekog dobojskog prevoznika...vozi pored moje kuce djake nekad ide zeljeznicka stanica-miljkovac,nekad zeljeznicak stanica-cajre,kad nema njega u zamjena upada ona setra,kad nema nje vozi isuzu i mercedes sprinter ovaj zeleni sa slike

U starom gradu, u blizini Željinog stadiona.