Francuzević prijevoz, Puhovo

Autor Tomek, Studeni 22, 2007, 23:30:29

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

5AR

mate

Lucko

Molio bi vas da pripazite malo dok se vozite ovim prjevoznikom..vozeci se ovaj tj iz vinkovaca za vukovar,izlazici iz vinkovaca soveru je tlonula glava dole,sva sreca pa me busevi zanimaju i sve oko njega pa sam sjeo odma iznad sofera,,autobus je bio pun,vozaca sam budiio kasnjanjem sve dok nismo usli u vukovar,sramota da sef nemoze staviti na tako veliku relaciju 2 vozaca,jer se taj vozac ubija od posla...ujjutro u 6 krene iz iloka,dode u zagreb,odmori se do 1,i u pola 2 krece nazad za ilok,a jos je vozac malo stariji bio...

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Majstor

Citat: Lucko  u Listopad 18, 2012, 15:16:35
Molio bi vas da pripazite malo dok se vozite ovim prjevoznikom..vozeci se ovaj tj iz vinkovaca za vukovar,izlazici iz vinkovaca soveru je tlonula glava dole,sva sreca pa me busevi zanimaju i sve oko njega pa sam sjeo odma iznad sofera,,autobus je bio pun,vozaca sam budiio kasnjanjem sve dok nismo usli u vukovar,sramota da sef nemoze staviti na tako veliku relaciju 2 vozaca,jer se taj vozac ubija od posla...ujjutro u 6 krene iz iloka,dode u zagreb,odmori se do 1,i u pola 2 krece nazad za ilok,a jos je vozac malo stariji bio...
To je Gazda Francuz vozio on sve radi s jednim okom zatvorenim
nemaš brige za njega i Jeta oni su savršena kombinacija Jedan Drugog paze
ta relacija je dječja igra za iskusnog Francuza  ;D
Samo mi sudite pošteno !

passat238

Neoplan Jetliner dobio prednju masku na foru od N1116 i zadnja svijetla i branik.

Tomek

Evo nam i Jetlinera sa novom maskom, prije mi je bio ljepši..

martin

Citat: Tomek  u Prosinac 22, 2012, 18:18:01
Evo nam i Jetlinera sa novom maskom, prije mi je bio ljepši..
http://i1204.photobucket.com/albums/bb417/autobusi11/album3/IMG_8726.jpg
Punoooooooo ljepsi je bio prije  :(
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

Majstor

Maska je ista samo su lampe zamjenjene i
super izgleda
Samo mi sudite pošteno !

mate

mali vrkic

Francuzevic prodao starlinera i uskoro stiže još jedan cityliner troosovinac poput ovog što već ima

mali vrkic

Stigao cityliner i dobio tablice zg3333fp danas otišao pun za ilok

Tomek

Evo nam prinove, na povratku iz Iloka