Herc tours – fotografije

Autor FDT, Veljača 14, 2008, 00:06:33

Tomek

Koliko vidim po registracijama da, taj što je prodan.. S tim da može ostati ovdje u ovoj temi jer ga nemamo dok je bio u Herc Toursu s registracijama!

shef

Sprinter je došao negdje iz Skandinavije:

Jel to na vidiku stvarno ili samo virtualno preseljenje?

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Done

Može li mi netko odgovorit na jedno naizgled jednostavno pitanje:Zašto je većina autobusa registrirana u Daruvaru?
Ako sam pogriješio temu di postavit pitanje unaprijed se ispričavam.

Tomek

Poslovnica je u Daruvaru ;)

Done

Ma jasno je meni da je poslovnica u Daruvaru,ali i neki drugi prijevoznici su registrirani u Daruvaru ili mjestima koja gravitiraju  njemu,a i vidio sam dosta rent-a-car auta sa DA tablicama,pa neznam jel neka šema sa popustom pri registraciji ili nešto slično jer ispada da je u Daruvaru registrirano "pola" Hrvatske?

tamlover

Daruvar je za osiguravatelje niskorizično područje i razlika u registraciji za osobno vozilo je uglavnom veća od 500 kuna u odnosu na npr. Zagreb ili Krapinsko-zagorsku županiju (ovo je recimo za srednju klasu osobnih vozila). Tj za toliko je jeftinije na DA reg području.

Za tegljače je iznos osiguranja izjednačen na svim reg područjima, a za ostale će to biti malo teže - pogotovo za osobna vozila.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

5AR

zlikowszky

Ne znam jel mi se to samo čini ili su u Hercu zbilja majstori za obnove. Nevjerojatno kako dobro uspiju uredit buseve. Evo, Skyliner kao da je sad s proizvodne trake sišao...
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

frukec

Svi većinom iz RH voze buseve kod Hercigonje na sređivanje ili farbanje cijelog busa.

Nalc

I pohvalno je da je jedan od rijetkih koji je zadržal staru masku, koja mu po meni bolje paše!

Sent from my ST23i using Tapatalk

mate

Setra S417 HDH je dobila shemu na bokovima, te na zadnjem dijelu busa, reklamiranje linije Zupanja - Ebingen...

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

mate

mate

Uz standardnu S417 HDH, danas je za Njemacku isla i Setra S415 GT-HD

Tomek

Prinova u Herc Toursu, Irisbus Iliade ex Lišane Transturist(onaj koji je imao nesreću kod Petrinje), sređen je i dobio je masku od Renaulta umjesto Irisbusa

MAN Lion's Coach ex Luburić

EA ex Ibus

MB Sprinter ex Ibus

Renault Master

Irisbus Magneto ex Ibus