Herc tours – fotografije

Autor FDT, Veljača 14, 2008, 00:06:33

mate

Setra danas za Tuttlingen

akzg22

ZG 3767-HJ, slikan kod Arene Zagreb.

akzg22

ZG 6843-GN, slikan u Novom Zagrebu.

MAN464

Citat: navi  u Rujan 28, 2008, 16:34:39

Jeli ovaj skyliner mozda bio od Frank bussa iz Karlovca ?
Hvala vam

BVB
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

mate

mate

Ova S411 HD im je izgleda novost

Majstor

Nije novost
ima i bijela S411HD
Samo mi sudite pošteno !

sniff

Na forumu je novost, a ima i registracije od sive S417HDH

MAN464

Uzgred gdje je ta 417-ka jeli na sređivanju ili ( i jeli ona bijela 417-ka vozio)? Kad je došla imala je jako malo km 60 ili 90 tis jeli okrenula do sada milijun?

Hvala i svako dobro :)

BVB
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

mate

Danas na liniji za Tuttlingen

Doki21

Petica danas za Tuttlingen

mate

Evo je i nešto kasnije u SB. Inače, dok nisam počeo raditi na trenutnom radnom mjestu, imao sam malo drugačije mišljenje o njima, ali sada vidim da je riječ o jednom od prijevoznika s kojim je suradnja skoro pa nemoguća (nisu jedini, pr. takvi su i Zelić, Vector, Pleša...)

Marek

Možeš li malo podrobnije o tome, na kakvu suradnju misliš?

mate

Najviše problema - u suradnji po pitanju prodaje karata. Poštuje ih se kao svakog prijevoznika koji dolazi na kolodvor, ali s njihove strane poštovanja uopće nema. Vozači ugl. samo sliježu ramenima, kažu nama je tako naređeno s vrha

Grof

Citat: mate  u Svibanj 05, 2022, 21:30:41Inače, dok nisam počeo raditi na trenutnom radnom mjestu, imao sam malo drugačije mišljenje o njima, ali sada vidim da je riječ o jednom od prijevoznika s kojim je suradnja skoro pa nemoguća (nisu jedini, pr. takvi su i Zelić, Vector, Pleša...)
Kakva im je popunjenost na toj liniji?