Travel by bus, Zaprešić ex AM Turist, Zaprešić [ZG]

Autor Tomek, Studeni 22, 2007, 23:44:46

Tomek

Evo ih, stiglo 4 komada Setri S515HD, kažu vozači koji su ih vozili iz tvornice da su fantastične. Budući da sam malo s manjkom vremena, evo jedna gdje se vide sve 4, ostale detaljnije kasnije :)

5-a ista takva stiže slijedeći tjedan :)

zlikowszky

Bravo za AM Turist. Ispravite me ako griješim, ali ovo bi dakle bila dosad najveća akvizicija novih 515 nekome u HR, jel tako?
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

tomekk

U pravu si, a kako za sad stvari stoje, izgleda da ce tako i ostati, tj. do kraja godine nitko ih nece imat vise od AM-a :)

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

Tomek

Iako i dalje mislim da je stražnji kraj mogao biti malo ljepše dizajniran, autobusi su prekrasni i stvarno djeluju savršeno. Kažu dečki koji su ih vozili da sve one manjkavosti kod Setre 400 su uklonjene i da je serija 500 top autobus. I vozački i putnički.
Sretno AM Turistu sa njima :)

Konj

Sva sreća da je nekima u ovoj zemlji dano da se mogu busevi naručivati iz tvornice....... i to najnovije serije.

8)

Majstor

Jel otišla koja stara pod račun
Samo mi sudite pošteno !

volvobus

Pipi99

Stiže još dvije Setre S515 HD u Hrvatsku. Jedna za AM Turist (bijela), a druga za Fils Pula (crvena).
Krenule su iz Njemačke prije 5 sati.

Osoblje

Evo i ovdje da ne nabijamo nepotrebne postove:
Citat: Osoblje  u Travanj 07, 2014, 13:40:28
Malo prije u Njemačkoj, trenutno na putu za Hrvatsku.Crvena za Fils, a bijela za Am Turist :)

Osoblje

Par slika petice koje su poslane na našu FB stranicu thumbs

frukec

gospardbk

Petica danas u Dubrovniku  :)

"I noga u guzicu je korak naprijed" - Mao Tse-tung

* Izreka nije u vezi sa gore objavljenim sadržajem/postom

maxkuki

tomo