Slavijatrans - Slike

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 00:26:25

pospanac

Mob je inače 3,2MP, i čudim se da radi nakon 2,5 god, samo je slika smanjena na 600*800.
Sutra još jedno lijepo iznenađenje ako stignem.  :-X ;)
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

EuroTrakker

Čuo sam za iznenađenje jutros ali ga nisam vidio. Pospanac daj se probudi da vidimo sliku

Edit: Pospanac i dalje spava ali ja sam bio budan

Pozdrav iz 53nje

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

shef

Citat:,,Autobusi su engleskog proizvođača ,,British Motor Company"
Kaže Petrinjski radio...

Ha, ha, ha... :-X

Sva sreća da nikad nisu čuli za ovo:  http://www.bmc.com.tr/eng_default.asp
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

EuroTrakker

Svi BMC-ovi u prometu i s Zagrebačkim tablicama:

Tablica na Midilux-u ZG 4954DV

I Setrica:

Pozdrav iz 53nje

Stralis

Ovaj Midilux na nešto i liči, ali ovi lokalci, nemam komentara. Danas sam se baš vozio u jednom od Siska do Petrinje, dojam je kao da sam u Sanosu samo sa tišim motorom. Uz Viktorovac je je izašao teže od Citara.

Ali dobro, možda jednog dana dođe i ponešto niskopodnih, pa se ovi prebace samo za vožnju neandertalaca u školu.

mansg313

Jednu konzervicu su več sa nečim zelenim zašarali iznutra >:(

EuroTrakker

Isuzu s boka:

Okretište linije Petrinja-Sisak:
Pozdrav iz 53nje

zoki.man.fan

dana se napokon u sisku pojavio O303

EuroTrakker

Setra SK301BO je počela voziti nakon dugo vremena. Prefarbana je skroz bijelo
Pozdrav iz 53nje

EuroTrakker

Bio sam malo vrijedan:

BMC Belde:

Kontrolna tabla:
Pozdrav iz 53nje

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

pospanac

Citat: EuroTrakker  u Svibanj 06, 2009, 18:31:02

:D
Nije...
;D
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

EuroTrakker

Citat: pospanac  u Svibanj 09, 2009, 15:36:00
Citat: EuroTrakker  u Svibanj 06, 2009, 18:31:02

:D
Nije...
;D

Vidio sam neki dan Setru čisto bijelu i imala je samo malu naljepnicu na prednjim vratima. Bio sam u sred parka a ona je prolazila prema hotelu. Što je onda 302 bila na farbanju?  Danas sam vidio jednu na parkingu Setru s čela i imala je oba bijela retrovizora a koliko znam 302 ima jedan crni jedan bijeli
Pozdrav iz 53nje

pospanac

U međuvremenu se pojavila sa naljepnicama...
Tako da nije potpuno bijela...
;D
Zar nije sad dobra?
8)