Slavijatrans - Slike

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 00:26:25

Grof

Tomek

BMC Midilux odmara u Zagrebu

Setra S315HD tzv. Španjolka

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Mario

Marek

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

Mario

Citat: pospanac  u Studeni 03, 2011, 20:13:28
Citat: Tomek  u Listopad 12, 2011, 22:41:27
Dobro izgleda, samo da je naprijed stavljena original Setrina maska bilo bi sjajno.

Maska je originalna, samo nije naljepljena naljepnica...

Više nije bez imena!

Prije

nekoliko minuta poslije

Shole

ovo sigurno nisu originalna slova  >hammer<

Mario

Paško

Ovako velika slova uopće ne pristaju. Straga još i može nekako proć (iako tu u originalu uopće ne stoje slova), ali naprijed je katastrofa
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Tomek

Da, iza je ok, i viđao sam takva slova na nekim Setrama, ali naprijed je malo kić, no plus je što se ipak nešto radi i ljudima je stalo do autobusa.

Mario

Stražnja sam povećao sa 73 mm na 120 mm, u visinu, tako da su se onda i proširila, u odnosu na orginalno mjesto gdje bi trebala ići. Razlog zašto su ispod šajbe, a ne između rešetki je ovaj, jedino sam napravio veći razmak između slova, razvukao sam više u širinu natpis:

a prednja sam uvećao za 20 % i K stavio simetrično u orginalnoj veličini. Uvećanjem slova, morao sam ih zbiti, smanjiti razmak između njih da bi stala na masku. Kad sam zaljepio onda sam skužio kako nisam pozicionirao u sredinu po visini.
20% u odnosu na ovaj natpis:

Za prednji natpis je bila dvojba između sive podloge sa crnim slovima i ove koja je napravljena.
Možda je pretjerano u veličini slova, ali bar nije bez natpisa.

Shole

Da, za trud sve pohvale, a za izvedbu prednje 80%  good_boy.  Zadnja je OK,  ima dota Setri po Njemačkoj sa ovakvim fontom.  Mislim da i ATR-ova 1112 ima nešto takvo.

Uvijek moraš krenut od srednjeg slova i namjestit ga u sredinu i lijevo-desno i gore-dole, pa onda lijepit prednja dva slova i zadnja dva.  Tad će ti sigurno bit u ravnini.  Naravno ako želiš originalnu onda nemožeš tako jer ona ima samo 1 K pa tad imamo 6 znakova

telige

Nema me.