Slavijatrans - Slike

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 00:26:25

EuroTrakker

Kad i gdje je 303 razbijena? Jel puno štete na njoj? Još sam primjetio da je nema ali sam mislio da je u Glini i tamo vozi lokalne linije
Pozdrav iz 53nje

Stralis

Ima skori mjesec dana, na povratku iz Zagreba, između Mlake i Gorice, išao je prazan ujutro i udario Isuzia nečijeg, neki lik se ubacio s autom ispred njega i da ga ne zgazi, on desno i rasturi ovog drugog.
Setra je dosta razbijena, koliko sam skužio, odlučili su je ne popravljati, ne isplati se jer prednji kraj je rasturen. A Isuzi, po priči, je kraći za trećinu.

zoki.man.fan

direktor je rekao da u trečem mjesecu dolaze dva nova prigradska busa za liniju sisak-petrinja. marku buseva čuvaju kao zmija noge, al navodno dva mana

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

Sonja

Mislim da sliku ovog Isuzua jos nemamo. Ocito da vozi neke nogometase  ;)

Danas je bio parkiran kod Bauhausa u Jankomiru.

EuroTrakker

Bilo je par slika Isuzu već.

Ali moram pohvaliti slike super su ispale
Pozdrav iz 53nje

mansg313

Za mog dobrog prijatelja Eurotrakkera :D

Sa ovim sam Citarom išao od Petrinje do Siska bus se raspada a iznutra je devastiran gore od bilo kojeg Velikogoričkog busa

Za nekoliko oraha sam dobio dozvolu od vozača da temeljito poslikam bus ;D

mansg313

Jel ovo kolodvor u Petrinji?

EuroTrakker

Bravo prijatelju, Odlično odrađeni zadatak. A što se tiće Citara, kakva se stoka vozi u njemu i dobro izgleda. Zato sam i rekao da je onaj ex Autoturist MAn zakon za liniju Petrinja-Sisak. Što se ne javi da dolaziš probao bih naći malo vremena da popijemo nešto
Pozdrav iz 53nje

mansg313

Citat: EuroTrakker  u Studeni 27, 2008, 21:03:11
Bravo prijatelju, Odlično odrađeni zadatak. A što se tiće Citara, kakva se stoka vozi u njemu i dobro izgleda. Zato sam i rekao da je onaj ex Autoturist MAn zakon za liniju Petrinja-Sisak. Što se ne javi da dolaziš probao bih naći malo vremena da popijemo nešto
Ne ono nije stoka u Zagrebu je stoka ovo je đubrad koju treba doslovno pobit sve do jednog sutra moram opet ići tamo i baš ču poslikati unutrašnjost cijelu da svi vide kakva stoka i đubrad koja nezna ništa cjenii živi na balkanu a vjeruj mi skoro sam izašao van iz busa pa bus ima 6 godina a kod nas oni od 26 nisu tako zašarani i uništeni >:( >:(

Stralis

Ovo se kod nas u Petrinji smatra pod normalno, još po mogućnosti očistiti blato od sjedalo, čist normalno za divljake koji putuju tim busevima i baš zbog toga bi trebalo uzeti stare buseve sa drvenim sjedalima, pa nek stoka uživa.

ivog

Danas sam u Krapini vidio Slavijatransov Isuzu, sad neznam dal je to novi il "stari"..

Bio je prebrz i u daljini, nisam ga uspio okinut..  ;)

EuroTrakker

Imaš na vrhu stranice sliku Isuzua. A ovo s cipelama sam doživio da balavac na početku busa tako stavi noge preko siceva, shole ga gleda i klima glavom a ovaj ga ne doživljava ni pod razno
Pozdrav iz 53nje

ivog

Citat: EuroTrakker  u Prosinac 01, 2008, 21:31:50
Imaš na vrhu stranice sliku Isuzua.

Ma ne to, nego dal je to kupljen novi ili je samo došao na kakav servis il tak nešto..  ;)