Slavijatrans - rasprava

Autor dragec52, Studeni 26, 2007, 20:59:58

Grof

good_boy

20 000€ preračunato u krave  bi bilo lijepo stado, taman za popuniti obalu Kupe do kraja. Ili bi opet trebalo nasipavati lokalne puteve do gazdinog ranča sa kravama i to  novcima od neisplačenih plača.

tomo

Citat: Goldy  u Rujan 11, 2010, 22:23:30
good_boy

20 000€ preračunato u krave  bi bilo lijepo stado, taman za popuniti obalu Kupe do kraja. Ili bi opet trebalo nasipavati lokalne puteve do gazdinog ranča sa kravama i to  novcima od neisplačenih plača.
Ja bih za te pare kupio i manje krava i napunio i cijeli gazdin ranč bar da mu se pokakaju sve i onda bi ih rađe pustio u divljinu nego kupio bilo što od tog "rančera"... ukakili ga dao Bog onak kak je i on sve svoje autobuse...

Majstor

Ima na Mobile.de još jedan auto Slavije O303  / inače oba su 1997.g šatro nisu se ni jedan ni drugi vise proizvodili /
Samo mi sudite pošteno !

busfan

Citat: Majstor  u Rujan 12, 2010, 01:10:16
Ima na Mobile.de još jedan auto Slavije O303  / inače oba su 1997.g šatro nisu se ni jedan ni drugi vise proizvodili /

Za 215 ima neke mogucnosti da je prva reg 97god, jer se Granada proizvodila cini mi se do 96, ali za 303 mislim da nema teorije

Grof

Slikan je i MAN FRH 362... Samo gdje je njegov oglas  ???

busfan

Zasto prodaju te autobuse, zbog obnove voznig parka ili?
Mogli bi ih solidno sluziti na linijama.

Grof

Logika je jednostavna.... prodaš autobus, kupiš krave

vozača  imaš viška, i ovako i onako ih neplača redovito niti  barem  prosječno za posao koji obavljaju.

Plača neredovita i još na rate..toga ima samo kod "rančera".

Kako vozača imaš viška a buseva manjka fino im se na raspored stavi služba "pastir"

Možda misli da su vozači pastiri pa če zajedno s kravama pasti travu i od toga živjet

Mario

Dobro je dok se obnavlja, ali još je bolje kad u vrijeme obnove voznog parka radnici to na svojim leđima ne osjete, tj. da i dalje dobivaju svoje plaće bez obzira na kupovinu vozila.
Vozač novim busom baš ne može puno, ne može s njim otići u dućan i kupiti kruh i ostale kućne potrepštine, ne može novim busom platiti struju, ne može novim busom natočiti gorivo u vlastiti auto da bi mogao doći na posao,.....može samo imati udobnije radno mjesto, ništa više na ovaj način na koji se radi u toj firmi.  Zato mu daj plaću i nek ljudi žive normalno kao ljudi jer pravo na normalan život imaju svi, a ne samo odabrani.

Zadovoljan radnik je najbolji radnik, a to se lako postiže. Ovdje taj potez ne znaju.

5AR

Citat: busfan  u Rujan 12, 2010, 08:49:05
Citat: Majstor  u Rujan 12, 2010, 01:10:16

Za 215 ima neke mogucnosti da je prva reg 97god, jer se Granada proizvodila cini mi se do 96, ali za 303 mislim da nema teorije
Za O303 pogledaj malo bolje, piše da je 1988. godište.

Majstor

Pise i za S215 da je 1991.g. alli kad  malo zagrebeš
Čitam oglas i pisu god.1997
Samo mi sudite pošteno !

busfan

Pise da je prva reg 97god, a godiste 1988. Sad na sta misle, mozda su je uvezli u Hr, 1997?
Mislim da su ili glupo napisali oglas, ali inace ima 215HD koje su prvi put registrovane 97

Tomek

Ova je vjerojatno uvezena 97. u Hr., nije jedna od zadnjih Španjolki definitivno ;)

pospanac

Citat: Goldy  u Kolovoz 25, 2010, 20:36:48
Setra ex Contus se obnavlja; limarija, mutna stakla, prednje staklo, zadnje lampe i radit će se motor. Možda motor sada naprave kako treba jer im prešlo u naviku opet skidat motor i provjeravat što to lupa  :)evil
>rigoleto< Baš. Samo tebe čekaju da im pokažeš kako se to radi...  good_boy>rigoleto<

Citat: Goldy  u Kolovoz 25, 2010, 20:36:48Na BMC-ima ne pokazuju točno vrijeme nego -2 sata.
??? Kad si tako pametan i znaš prat po drugima onda vjerojatno znaš i što je to UTC vrijeme? Gle čuda... Ne znaš? Cccc... Da znaš onda vjerojtno u 12 mjesecu 2010. godine ne bi napisao da tahografi kasne sat vremena.  :)evil Mali si, naučit ćeš...  good_boy ;D

Citat: Goldy  u Kolovoz 25, 2010, 20:36:48Uskoro počinje školska godina, 157, 158, 511 stoje od kraja školske godine na istom mjestu, još ih nitko nije niti upalio, kamoli provjerio je li sve u redu, popravili što treba popraviti... a budu oni trebali još...
A sad su saznali tko im živi na parkiralištu.  8-8 Pričalo se da se slavijaši danima zabavljaju temom kako im nešto potajice spava po autobusima, ali nisu nikako mogli što to, ostane samo hrpa dlaka po sjedalima. Samo kako te nisu uhvatili preko dana? Priznaj u kojem si od ova tri busa spavao?  ;D

Citat: Goldy  u Kolovoz 25, 2010, 20:36:48Isuzu dugooo bio u "šok sobi"; "pacijent" bolestan, dijagnoza nepoznata. Tko zna jesu ga složili i dali će ga složiti.  good_boy
Pitaj Presečkog zašto je stajao. Možda oni znaju?   ;)???
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

pospanac

Citat: Tomek  u Rujan 04, 2010, 15:54:40
Jel možda koji od ovih prototipova za Hamburg iz 1997. završio u Slavijatransu?

Hmm...
Ne znam. Moguće, iako su njihovi Citari proizvedeni 1998. godine. Bar po službenim podacima Mercedesa.
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...