Slavijatrans - rasprava

Autor dragec52, Studeni 26, 2007, 20:59:58

Mario

18. svibanja 1958. - 30. studenog 2012.

NP-549

zlikowszky

Tak. Pokopali smo još jednoga...
Next.......
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

pospanac

Citat: čazmatrans_nova  u Studeni 28, 2012, 11:29:07
možete Slavijatrans prebaciti pod Čazmatrans jer je to rješena stvar. S 1.12. djeluju pod Čazmom :)

Ne možete. Slavijatrans više ne postoji. Nije postao dio Čazme.

I btw, nema novog imena i novog gazde... Gazda mu je stečajni upravitelj...
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

Grof

A šta piše u novim ugovorima koja firma?
Veliš nije čazma, nije slavija, a šta je onda? I jel se zna kad bi trebala biti dražba i jel zakup do dražbe?

sale

Citat: pospanac  u Prosinac 01, 2012, 07:30:40
Citat: čazmatrans_nova  u Studeni 28, 2012, 11:29:07
možete Slavijatrans prebaciti pod Čazmatrans jer je to rješena stvar. S 1.12. djeluju pod Čazmom :)

Ne možete. Slavijatrans više ne postoji. Nije postao dio Čazme.

I btw, nema novog imena i novog gazde... Gazda mu je stečajni upravitelj...
A ovo? http://www.portal53.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=6763&Itemid=554

čazmatrans_nova

Čazmatrans je preuzeo Slavijatrans, na isti naćin kao i Larus.. autobusi i radnici pod Čazmatrans, a ime se gasi..

pospanac

Točan odgovor...

I što se tiče moderatora/admina mogu u sklopu Čazmatrans grupe otvoriti Čazmatrans - promet d.o.o. kamo je pripala ex Slavija.
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

Shole

Jučer ujutro si rekao da NIJE postao dio Čazme, a onda navečer da otvorimo temu u Čazmi.  Daj se odluči

tamlover

Evo jednog članka s relevantnim izvorom iz ČZT-a, pa da zaključimo priču. Ako se radi o kooperaciji nema potrebe da se Slavija pripaja podforumu ČZT-a, ali ovdje više nećemo imati puno toga za napisati, pogotovo u "slikama".

"Čazmatrans-Nova, tvrtka specijalizirana za autobusni prijevoz, preuzela je radnike i autobuse petrinjskog Slavijatrans u stečaju. Kako je Poslovnom dnevniku potvrdio Damir Pavlović, direktor prometa Čazmatransa, njegova tvrtka je sa posrnulim sisačkim prijevoznikom potpisala ugovor o poslovno-tehničkoj suradnji."To konkretno znači da smo preuzeli svih 35 radnika te svih 15 vozila", kazao je Pavlović prekinuvši nagađanja kako će Čazmatrans-Nova kupiti Slavijatrans u stečaju. "Nismo kupili, a ni nećemo to kupiti. Ali će Slavijatrans nastaviti raditi i sve linije će nastaviti vožnju u našoj kooperaciji", rekao je Pavlović. Hoće li Čazmatrans preuzeti i nekretnine u vlasništvu petrinjskog prijevoznika, još je neizvjesno.Preuzimanjem Slavijatransa tvrtka Čazmatrans-Nova samo će učvrstiti svoj položaj na tržištu usluga prijevoza autobusima na kojem je već sada jedan od najjačih igrača. Prema Pavlovićevim riječima, Čazmatrans-Nova danas zapošljava preko tisuću djelatnika čija je prosječna neto plaća oko 5000 kuna."
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

zagorec

u Krapini već više od mjesec dana stoji njihov isuzu bez prednje maske.Zna li netko što je s njim?

volvobus

pospanac

Citat: Shole  u Prosinac 02, 2012, 08:51:31
Jučer ujutro si rekao da NIJE postao dio Čazme, a onda navečer da otvorimo temu u Čazmi.  Daj se odluči

Sve lijepo piše... I ja sam lijepo napisao da Slavija nije dio Čazmatrans-a. Slavija ostaje slavija samo se prestala baviti sa osnovnom djelatnosti u trenutku kad je ostala bez zaposlenih i kad je dala autobuse u najam Prometu.

pospanac

I btw... Admini otvorite podrubliku, Čazmatrans promet d.o.o., Milana Novačića 10, Čazma...

shef

To će biti kad prvi put vidimo neki ex Slavijin bus sa zalijepljenim ČZT-Promet. Do tada ostaje ovako.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic