Polet - razno

Autor brzi, Srpanj 08, 2008, 09:15:55

Inkognito

Citat: tomo  u Kolovoz 24, 2025, 16:33:17To bratko, moze... Pametan covjek sve zna  pivkan i veliki pozdrav mojim prijateljima iz Slavonija Busa. Ne krijem zadovoljstvo i ne skrivam se iza sestrine suknje kao neki... byeg
@ snif nema potrebe za uvoznim radnicima , barem statisticki. Ova struktura ljudi koja trenutno radi ne prelazi 800e mjesecno plus 200e bozicnice.... reklo bi se rade to iz hobija. Svi oni imalju OPG ili rade nesto sa strane. Samo pojedinci imaju cast odvesti neku vanrednu. Postavio sam realno pitanje koje sam upratio - sa VK kolodvora u organizaciji Putnicke agencije  Polet - koliko je unazad 5 godina realizirano vanrednih voznji ? I dalje su tamo 3-4 osobe koje apsolutno nista ne rade.
@Inkognito - hvala i Tebi na realnoj prosudbi - da ne gusimo temu drugim prijevoznikom, ali jedan je gospodin Marin, direktor je bio putnickog prometa i kada su stigli Travego 427 i Skyliner 428 dobio sam poziv da dodjem. Tada sam prepoznao sve njegove vrline - iskren, otvoren i trazio je prije svega disciplinu... iako u mirovini, i dalje smo u kontaktu.Danas je to sve bajka Jaša Dalmatin, gdje potencijala ima, ali lokalni Srbi potplacuju kako bi vozili Zagreb, sezonsku Sibenik...Lokal voze ljudi na izdahu ili u mirovini.... Czm Vukovar uvijek u srcu... ali nije to vise to....

Slažem se nebi trebali zatrpavati, slažem se nije to to više.
Upravo tako lokalnci na izdahu, pojedini potplacuju da voze te linije koje si spomenuo, veliki majstori odlaze u kancelarije slagati si izlete i linije. Sada nam preostaje nadati se da ce Polet kao firma dobiti neki novi izgled i bolje uslove rada. Uskoro bi se trebalo i zavrsiti oko prijenosa vlasnistva tako da nadamo se najboljem ishodu...

tomo