Autotrolejeva web stranica (www.autotrolej.hr)

Autor Shole, Siječanj 10, 2010, 18:10:39

celicana

Povodom ova dva posta napisana prije ovog odlučio sam  ovaj post napisati odmah iako sam mislio pričekati još koji dan.Već duže vremena na službenim web stranicama stoji shema gradskih linija iz "povijesti". Ako Sholetu smeta cjepidlačenje neka slobodno briše ,ali to meni nije već kako je poštovani kolega rekao ozbiljan pristup poslu. Kolega Berlingo je spomenuo 2A na shemi  ja još ponovo spominjem i novu korekciju
linije 8 (KAMPUS 1) i novo okretište Hosti. Nadao sam se da će nakon te promijene (najnovije) objaviti novu shemu. Obratio sam se na adresu
autotrolej@autotrolej.hr no već je prošlo nekoliko dana , odgovora ,   ni promijene sheme nema. Možda sada čekaju još neku novu ,ali dokad tako.Kolega conecto  je dobro napisao "bolje nikakva informacija nego kriva" pa ih molim ako nisu sada u stanju nakon toliko vremena i promjena objaviti novu shemu neka ovu "povijesnu" skinu "jer bode u oči" ,pa neka onda kada zgotove novu objave je na web.
Kolega conecto vjerojatno zna da u njegovom gradu ZET brzo nakon neke izmjene promijeni shemu tramvajskih linija (npr. nedavno brzo ukidanja prometovanja jedne tramvajske linije vikendom za nekoliko dana je to na shemi označeno).Da spomenem uz to da oni imaju i sheme mnogo autobusnih terminala ZET-a .Nekada čak za vrijeme radova objave privremenu shemu na kojoj je označena sva privremena promjena. ???   

Boki651

Ne znam čemu se čudiš, pa događalo se da se promijeni vozni red preko noći, da busevi voze po novom voznom redu, a da ljudi nemaju pojma jer ne bude objavljeno niti na webu, a da autobusne čekaonice niti ne spominjem.

little-perfect-fairy

evo mala primjedba.. Danas se poceo vozit turisticki 680 a voznog reda na internetu ni traga... Raspored sam vidjela zaljepljen na stupu u gradu na njegovoj stanici kod Erste Banke (kod rijeckog nebodera)... A sta ne bi trebao bit i na sluzbenoj web-stranici Autotroleja??

zvone16

Bio sam ga ja vidio prošli ili pretprošli tjedan da je bio vozio,
ZvoneXp

Berlingo

Bitno da je on radio jutros "korekciju" na Biviu okrenut prema Opatiji.  A ma dajte ga malo 2A. I 670 bi dobro dosao.

little-perfect-fairy

Citat: zvone16  u Lipanj 15, 2011, 20:49:53
Bio sam ga ja vidio prošli ili pretprošli tjedan da je bio vozio,

e sad, za to neznam, ali 100% sigurna da je raspored voznje stavljen pred malo, mozda 3-4 dana.. a dal je vozio i prije 2 tjedna, ne vjerujem. Bila je skola i nije bas bilo turista po Rijeci, osim onih penzica koji nemaju drugog posla. Sad ce tek pocet špica turista.. ;)

kico101

Ljudi, hajde shvatite već jednom: Rijeka nikada nije bila niti će biti turistički grad, ma kako to bilo predstavljeno od gospode iz gradske vlasti. Cijelo prošlo ljeto 680 nije prevezao 100 ( plus/minus ) turista i spada pod "uspjehe" indentične onima sa dolaskom kruzera. Najbolje rješenje je prodaja ( ako ga itko želi kupiti ). Sam autobus nije problem, da me ne bi netko krivo shvatio, ali bitno u svemu je kakva je računica njegove isplativosti i tko je to izračunao.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Autotrolej samo daje vozače i održava bus, a o voznim redovima i ostalome brigu vodi (ili bi trebala vodit) turistička zajednica. Tako da vam ovo o v.r.-u na web stranicama nema nikakve veze

Berlingo

Joj Glasnogovornice, cemu sad to? Pa nisam primjetio da Vas je bilo tko napao. Cak i ja koji volim pljuvati po Autotroleju sam Vas puno puta pohvalio da se brinete o toj stranici i istina je da Vasim dolaskom ona zazivjela. A to sta je 2A nakon 20 godina vracen na pravu trasu s danom 21.03. i sad napokon ima putnika, a u shemi linija nakon 4 mijeseca stoji da ide i dalje preko Turnica, nije nikako bio napad na Vas i jako mi je zao ako ste tako shvatili. Nemam povoda za tako nesto, nisam djete, a uopce ni nemam nista protiv Vas. Samo se Vi trudite i dalje, ja cu Vas uvijek opravdano pohvaliti!

shef

Citat: Glasnogovornica  u Lipanj 16, 2011, 14:26:16
Da, mi samo vozimo i održavamo, ali evo, stavila sam i na web stranicu pa da svi budu sretni i bez zamjerki! Samo me zanima  da li se ovako zamjeralo i ranije kada je na stranici godinama stajalo jedno te isto!

Ovo me jako razljutilo!
Svrha interneta i jest da bude brži, informativniji i bolji od svih drugih medija.
Hoćemo li i u informiranju ići unatrag kao rakovi, kao što već idemo u prijevozu putnika?

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Naravno da se uvijek može više i bolje i ..... ali pitanje je kolike su uopće mogućnosti ove web stranice

mivano

Što se tiče web-stranice...
Zar se ne može nabaviti kakav besplatni (freeware) program za izradu web-stranice?

kico101

Linija 2A od 01.07. mijenja trasu na način da se ukida do 01.09. :)evil
Jesam pogodio?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Netočno. Smrdi mi ponovo na malu reorganziaciju ;)

Manovac

Da se možda linija 2A ne produžuje na istočnoj strani do Pećina za vrijeme trajanja kupališne sezone kao ispomoć? Znam da većina na ovom forumu traže da se linija 1A produži do Pećina, a umjesto toga na kraju možda dobijemo 2A do Pećina.