Autotrolejeva web stranica (www.autotrolej.hr)

Autor Shole, Siječanj 10, 2010, 18:10:39

Berlingo

A nebi li promjena trebala nastupiti mozda 4.07. a ne bas prvog u mijesecu?
2A ce, bar koliko sam ja cuo, promjeniti trasu na nacin da ipak nece ici onako debilno kao 20 god. No svi u ovom gradu imaju pravu na najbrzu vezu s gradom, mi ocito nemamo. Mi smo ipak nekakvi putnici koji nemamo pravo na to, mi smo se svima zamjerili, ali necije djete ide na tehnicki fax i to je jako vazno. Nabijam vas svih koliko vas ima, dao Bog da vam to djete nikad ne zavrsilo taj fax. Da li je to mozda netko tko stanuje u Zavidovicima?
Ma kakvo ukinuce linije? Ti idioti imaju pravo na sve! Ponekad se sramim sto zivim u Rijeci. Imajte vi u troleju muda pa probajte nesto promjeniti na onim linijama koje idu ispod pruge! Tu ste se pokazali s praznim autobusima i uzalud potrosenim gorivom!
A sad cu naglasiti, ocito da drugacije ne ide. Ovo nije bila kritika za nasu cjenjenu kolegicu! Svejedno hvala na informaciji, pa neznaju bas svi sve! ;)

little-perfect-fairy

Berlingo, smiri se! Pa nije 2A centar svijeta! Kad ti vec toliko ne pase vozni red preseli se negdje drugdje, na Drenovu na primjer, kad je spica imas bus svakih 15 min i stignes za cas. -.-  Sory, al stvarno prelazis mjeru sa tim tvojim 2A, pomiri se s time da ne mozes utjecat na promjene voznih redova i da nece samo za tebe ih mjenjat!

Berlingo

Neka se seli tko hoce. Ovo je moj zavicaj i tu mi je mijesto. Svi imaju izravnu vezu s gradom osim nas. Ma nije problem, pisite vi o 2A, vi bolje znate. Ja ga necu spominjati.

Shole

Nemaju svi direktnu vezu.  Na Pulcu ima recimo kuća u rangu s onima u Marčeljevoj Dragi pa nemaju ni vodu kako spada, bus ide samo do pola naselja i to sa presjedanjem.

little-perfect-fairy

Ne mora bit sve povezano s gradom. Popni se na gornju cestu gdje staje linija 2 i u gradu si za 15 min najvise, bez da presjedas. 

Shole

S obzirom da se reže i stišće tamo di ne treba, predlažem da se izvrši brojanje putnika na linijama 8A i 9.  Ne sad, nego na jesen. 1.9. vratit kako je bio, pa onda malo to prebrojit.  Ako vam je problem, na forumu bi se našlo odma dragovoljaca za brojanje.  4 vozača i 2 autobusa se cijeli dan vozikaju za ništa!

Berlingo

Citat: little-perfect-fairy  u Lipanj 18, 2011, 16:42:13
Ne mora bit sve povezano s gradom. Popni se na gornju cestu gdje staje linija 2 i u gradu si za 15 min najvise, bez da presjedas. 
Ja se ne vozim pa me nije briga. Ali nece ni moja najdraza i dajem joj podrsku. Ja cu je voziti ako treba. Nase dvojke vise nema!

Shole

Nisam primjetio da se ljudi sa Podmurvica žale da više nemaju autobusa od kad su 7 i 7A produžene do Pehlina.  Ista situacija i sa dujom.

celicana

Moje pohvale uvaženoj gospođi glasnogovornici.Prvo za odgovor na pitanje o novoj shemi i najava objavljivanja nove nakon promijene trase 2A. Ne poznajući uvijete rada na izradi web stranice možda sam bio malo strog i moja isprika s te strane. Rado bih pomogao u izradi nove sheme ali nemam toliko informatičke pismenosti. Ako sam u mogućnosti spreman sam uvijek pomoći koliko mogu kao što sam vas obavijestio o pogrešnim nazivima stajališta na liniji 7 (G. Vežica) što ste vrlo brzo ispravili.Također ste odgovorili na moja pitanja iz ovih mojih novih postova vezano za linije 8 i 8A.Lijepo od vas i što ste nam predstavili novu trasu linije 2A.
I na kraju moram ustvrditi da ste jedna vrijedna osoba uz ovo gore navedeno danas je iako je subota objavljen je ljetni vozni red na web stranici i neke stare obavijesti  su maknute i tako su "osvježene" web stranice. ;D

Berlingo

Citat: Shole  u Lipanj 18, 2011, 21:21:03
Nisam primjetio da se ljudi sa Podmurvica žale da više nemaju autobusa od kad su 7 i 7A produžene do Pehlina.  Ista situacija i sa dujom.
E pa tu se nikako nebi slozio s tobom. Sjecam se kad su se okretali na Mlaki. 7,7A i 8. Onda je nastupila rekonstrukcija ex. JNA, poslje industrijske i okretiste je nestalo za sva vremena. Ti ljudi o kojima pises su do tad imali samo 6B. Onda su se pojavile 7 i 7A i nitko se nije bunio. Zanimljivo, i Srdocima se to dogodilo i nitko nije lanuo rijeci protiv. Mi smo to okretiste Podmurvice zvali kao klinci okretiste Cistoca. Dobro se sjecam 507 i vozaca koji ga duzio. No onda se i tu nesto dogodilo. Ode Cistoca, ode okretiste. Meni izgleda da nisu znali gdje bi s tim linijama i onda je ispala dobra situacija koja je i danas aktualna. Ja sam ipak pisao o necem drugom!
Naravno da je normalno da se ti ljudi ne bune. Imaju direktnu vezu  s centrom. Ja sam ovdje doselio 1976. Mi smo uvijek imali svoju dvojku i nije nam je nitko nametnuo jer se ukinulo neko okretiste. Ali ja zivim nize dolje i nisam idiot da pjesacim po nevremenu na dvojku. Izgledalo je dobro 4 mijeseca, ali necu u grad preko Turnica i gotovo. To je debilizam. Mislim da to nije isti slucaj.

kico101

Ulica Rikarda Benčića, Čandekova u najistočnijem dijelu i Vukovarska nikako ne spadaju pod Turnić, već Podmurvice i Banederovo, a uistinu tom trasom se i neće nešto bitno produžiti vozno vrijeme. Jedino što mi nije jasno, zašto se s time kreće u srpnju, a ne na jesen kada počinju ispiti na fakultetima. A i ovaj ljetni vozni red sa 7 polazaka u špicama, nema nikakvog smisla. Mogli su je slobodno i ukinuti do jeseni, ako već ne može zadržati, barem postojeći vozni red.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

5AR

Slučajno mi trebaju cijene mjesečnih srednjoškolskih karata i karata za dvije vožnje u svim zonama ali toga na internetu nema. Ili ja ne tražim dobro. Zašto toga nema na Autotrolejovim stranicama?

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Zanima me jedna stvar, pa ako bi mogao odgovorit netko nadležan:

Ako je karta Lovranska Draga - Opatija  treća zona,  a Lovranska Draga - Rijeka četvrta (jer više nema 5. zone),  kako naplatiti kartu nekome tko ide do 2. zone ?  (Opatija je 3.,  a Rijeka 1.)

EDIT:  i da, mislim da nam je krajnje vrijeme da se maknemo od ovog 20 godina starog zonskog sistema naplate karata.  Od Sv.Kuzma do Skaleta je prva zona i karta je 10 kuna, a presjedaš tri puta (lin 9 - lin 7/7a - lin 22/23/30) i potrebno ti je oko sat vremena,  dok za relaciju Bivio - Autoremont treba treća zona od 16 kuna, a ne treba niti 5 minuta vožnje, dok je udaljenost možda 3 km.

celicana

Linija 8 ima od 24.06.2011. malo izmijenjen ljetni vozni red. Obavijesti o tome da je promijenjen  vozni red linije 8 nema na rubrici HOME ali je objavljen novi vozni red na web stranicama ,vjerojatno zato što su korekcije neznatne nema obavijesti.Mislim da je promijenjen samo jedan jutarnji polazak radnim danom koliko sam uspio na brzinu usporediti sa četiri dana starijim (starim) ljetnim voznim redom.
Još nešto, nije mi jasno zašto na web-u imamo čak tri vozna reda linije 3A. U rubrici GRADSKE LINIJE je vozni red od 09.05.2011 ,u rubrici LJETNI VOZNI REDOVI od 20. 06.2011. a u rubrici IZMJENE NA TRASI 3A (HOME) sada važeći privremeni zbog radova u ulici M. Jadranić od 27.06.2011.Smatram da bi taj privremeni vozni red trebao stajati u sve tri rubrike dok je na snazi ,jer  po njemu trenuto prometuje linija 3A. Smućuju se tako u stvarno stanje manje upućeni ljudi posebno stariji.Osim toga u rubrikama GRADSKE LINIJE i LJETNI VOZNI REDOVI miješaju se važeći vozni redovi sa trenutno nevažećim stanjem na liniji 3A.